Galéria

Reese Witherspoon 10+1 legjobb filmje

Forrás:

A Pleasantville egy 50-es évekbeli fekete-fehér vígjáték, ami a Parker család idilli életét mutatja be. Ezt a sorozatot nézi állandóan David (Tobey Maguire), miközben ikertestvére, Jennifer (Reese Witherspoon) inkább külsejével és iskolai népszerűségével foglalkozik. Azonban egy este összevesznek a távirányítón, és vita közben össze is törik azt. Ekkor egy rejtélyes Tv szerelő jelenik meg náluk, akitől kapnak egy másik, régiesebb távirányítót; ez pedig varázslatos módon a tévében látott Pleasantville-be juttatja át őket, méghozzá a Parker család két gyerekének helyére. Így Jennifer és David kénytelenek eljátszani a szerepet, miközben meglepő dolgokat fedeznek fel ebben a világban, és szép lassan megváltoztatják az egész város nézeteit.
Forrás:

Kathryn (Sarah Michelle Gellar) és Sebastian (Ryan Phillippe) mostohatestvérek, gazdag szüleiknek köszönthetően pedig a milliomos tinik unalmas hétköznapjait élik, és azzal szórakoznak, melyikük tud több szívet összetörni. Aztán egyszer csak megjelenik Anette (Reese Witherspoon), az új iskolaigazgató naiv és ártatlan lánya, aki eldöntötte, hogy a nászéjszakáig megtartja szüzességét. Sebastian érdeklődését felkelti a lány, így fogadást köt mostohatestvérével: ha sikerül ágyba vinnie Anette-t, Kathrynt is megkapja egy éjszakára. Ha mégsem, nekiadja féltve örzött Jaugárját. Így a verseny megkezdődik, azonban arra még a srác sem számított, hogy valóban megkedveli az ártatlan lányt...
Forrás:

Elle Woods (Reese) a suli legnépszerűbb csaja, a lányszövetség elnöke, egy igaz szőke bombázó, aki ráadásul az iskola legmenőbb pasijával randizik. Az élete nem is lehetne tökéletesebb, míg egy este a srác közli vele, hogy Elle túlságosan komolytalan, és mivel ő a Harvardra megy tovább tanulni, nem maradhat tovább vele. A lányt viszont nem olyan fából faragták, hogy annyiban hagyja a dolgot. Kőkemény tanulásba kezd, és maximális pontszámmal bejut az egyetemre, ahol alaposan felbolygatja a már megszokott rendet...
Forrás:

Melanie (Reese) egy sikeres divattervező New Yorkban, aki a város legkívánatosabb agglegényével, a polgármester fiával, Andrew-val (Patrick Dempsey) randizik. A férfi el is jegyzi szerelmét, aki hazautazik Alabamába, hogy bejelenthesse a szuper hírt családjának. Azonban van egy kis bökkenő, ugyanis Melanie valójában férjnél van, azonban hét éve nem találkozott Jake-kel, gyerekkori szerelmével. A kapcsolatuk azután romlott meg, hogy a lány elvetélt, és nem bírt ezzel a tudattal ott maradni a kisvárosban. Csakhogy Jake nem hajlandó aláírni a válási papírokat, és a helyzetet még inkább nehezíti, hogy Andrew és megjelenik Alabamában.
Forrás:

Ez a film Johnny Cashről, a tizenegyszeres Grammy-díjas énekes, színész, dalszövegíró életét mutatja be. Láthatjuk, hogyan indult be karrierje, mi inspirálta dalait, és hogyan változtatta meg mindez a személyiségét is. A főszereplőt Joaquin Phoenix alakította, June Cartert pedig Reese Witherspoon. A filmet öt Oscar-díjra is jelölték, és számtalan más díjat is bezsebelt.
Forrás:

Elizabeth (Reese) orvosként dolgozik, és igazi munkamániás, akit kicsit sem érdekel a szerelmi élete. Egyik este mégis behódol nővére zaklatásának, és elindul hozzá egy vakrandira, azonban autóbalesetet szenved. Mindeközben David (Mark Raffalo), aki mélyponton van életében, beköltözik San Franciscóban egy csodálatos kis lakásba - ami korábban Elizabethé volt. A lány szelleme pedig megjelenik a házban, és fogalma sincs, mi történt vele, és hogy ki ő. A gond, hogy kizárólag David látja, aki igyekszik figyelmenkívül hagyni új lakótársát; ám ez nem megy olyan könnyen...
Forrás:

Kate (Reese) és Brad (Vince Vaughn) ki nem állhatják a nagy karácsonyi ünnepségeket, ezért minden évben kitalálnak valamit, hogy ne kelljen meglátogatniuk ilyenkor a családot. Azonban egyik karácsonykor nem úgy jön ki a lépés, ahogy tervezték, és egy élő közvetítés miatt lebuknak. Így kénytelenek végiglátogatni a rokonokat, ugyanis mindkét részen elváltak már a szülők, így nem egy, hanem rögtön négy ünnepségen is részt kell venniük.
Forrás:

A történet elején egy idős férfi próbál bejutni a Vargas cirkusz területére. Mindenki azt hiszi, hogy a közeli idősek otthonából szökött meg, azonban elárulja, hogy fiatalabb korában ott volt a Benzini cirkusz katasztrófáján, amikor az állatok kiszabadultak, és a nézők közé ugrottak. Az egyik munkást érdekli a történet, így elmeséli neki, ezáltal pedig visszaugrunk a 30-as évek Amerikájába. Jacob (Robert Pattinson) az állatorvosi egyetem utolsó vizsgáját írja, amikor megérkezik egy rendőr, és közli vele a hírt, hogy a szülei meghaltak. A fiú az azonosítás után nem tér vissza az iskolába, hanem felugrik egy vonatra, amiről kiderül, hogy a Benzini cirkuszé. Augustus (Christopher Waltz), a vezető felveszi őt az állatok mellé; itt ismerkedik meg Jacob a férfi feleségével, Marlene-nel (Reese), valamint a későbbiekben az elefánttal, Rosie-val...
Forrás:

Frank (Chris Pine) és Tuck (Tom Hardy) a CIA titkosügynökeiként dolgoznak, szuper barátok, de személyiségüket tekintve nem is lehetnének eltérőbbek. Frank mágnesként vonzza a csajokat, és ezt ki is használja, Tuck viszont komoly kapcsolatra és szerelemre vágyik. Barátságuk viszont nagy veszélybe kerül, amikor mindketten ugyanazon a napon ugyanazzal a lánnyal, Laurennel (Reese) találkoznak, és nagyon meg is kedvelik őt. Kitalálják, hogy megküzdenek a fiatal nő kegyeiért, amihez ügynöki kütyüiket sem félnek felhasználni!
Forrás:

Cheryl (Reese) még nagyon fiatal, de máris úgy érzi, mindent elveszített. Házassága összeomlott, édesanyját elvesztette, ráadásul alkohol- és drogproblémákkal is megküzödtt. Ezért hirtelen ötlettől vezérelve vándorútra indul, és 1500 km-t gyalogol végig az USA nyugati partvonalán. Átkel sivatagon, megmászik hegyeket, és közben átvészeli a forróságot, a mínuszokat és a magányt. A hosszú út során rengeteg emberrel találkozik és veszélyes kalandokat is túlél, miközben folyton visszamereng múltbeli élményeire.
Forrás:

A történet három nő köré épül: Madeline (Reese) egy igazi alfanő, akinek mindenről van véleménye. Celeste nála jóval visszafogottabb, két ikerfia van, és egy férje, aki gyakran bántalmazza feleségét. A városban új lakó Jane (Shailene Woodley), aki kisfiát neveli egyedül. Egyik nap egy kislány azt állítja, Ziggy, az új fiú megpróbálta bántalmazni őt, amit a gyermek tagad, ez pedig felbolygatja a város életét. A lányok Jane mellé állna, és együtt fényt derítenek számtalan sötét titokra. Az már csak 'hab a tortán', hogy egy gyilkosságra is sor kerül.