Galéria

Így viselj oversize ruhákat anélkül, hogy elnyelnének: 5 tipp

Forrás:
A túlméretezett ingnek már nem ez az első nagy éve, sőt, lassan egyenesen korszakról beszélhetünk. Hajtsd fel az ujját könyékig és a szűk nadrág vagy a legging mellett nyárra sortot is viselhetsz hozzá tornacsukával vagy papuccsal. 
RESERVED 7995 Ft (Itt vásárolhatod meg.)
Forrás:
Menthetetlenül visszajött a poncsó és váltja fel a kardigánt vagy a kötött kabátot, ami így tavasszal már túlságosan melegnek bizonyulna. Nyugodtan viseld élénk színekben és a nadrágnak sem kell visszafogottnak (vagy éppenséggel szűknek) lennie.
TCHIBO 6995 Ft (itt vásárolhatod meg).
Forrás:
A nyár nagy slágerének ígérkezik a bő szárú nadrág lábszárközépnél megcroppolt változata. A kilógó lábszár már kellőképpen alakot csinál, ezért nem muszáj magas sarkút venned a bő nadrágodhoz, lehet tornacipőt is és fölülre sem kötelező a cuppanósan szűk blúz, sőt.
MANGO 17995 Ft (itt vásárolhatod meg)
Forrás:
Egy jól megválasztott átmeneti kabát azért az enyhébb tavaszban is nagy szolgálatot tehet; például ebben a hosszú, bő parkában kényelmesen el lehet bújni. Ez a sötétkék darab ráadásul mindenhez megy, legyen bár szűk vagy bő, élénk vagy visszafogott, lapos vagy magas sarkú.
H&M 17990 Ft (Itt vásárolhatod meg.)
Forrás:
Nagy divatja van a hangsúlyos ékszereknek, amelyeket visszafogott sminkkel és nem túl mély dekoltázzsal egészíthetünk ki. Egy ilyen nyaklánc a legunalmasabb szettet is végérvényesen feldobja, de idén kombinálhatjuk élénk színekkel is.
CLAIRE'S 3090 Ft (itt vásárolhatod meg).