Galéria

Csillagjegyek, akiket legkevesebb eséllyel csalnak meg

Forrás:

Nem vagy túlságosan magabiztos, és nehezen bízol meg a párodban, pedig valójában nincs erre okod. A szeretteidet ugyanis nagyon könnyen boldoggá teszed azzal, hogy látszik rajtad, mennyire fontosak számodra, így már csak ezért is imádnak a közeledben lenni az emberek. Szinte minden téren rengeteget adsz a párodnak, és önzetlenül szereted őt, így olyannyira boldog a kapcsolatban, hogy eszébe sem jut más nőt keresni.
Forrás:

Tipikusan az a személy vagy, aki szinte bárkivel megtalálja a közös nevezőt. Tudod, mikor mit kell mondani, és hogyan kell viselkedni, a pasikat pedig ezzel nagyon hamar az ujjaid köré csavarod. Noha te magad hajlamos vagy a flörtölésre akkor is, ha éppen van valakid, nagyon kicsi az esélye annak, hogy hozzád hűtlen legyen a párod, hiszen melletted minden nap izgalmas, és pontosan tudja, hogy ezt nem sok emberrel élheti át.
Forrás:

Titokban sokat izgulsz amiatt, mit gondolnak rólad mások, de valójában csupa jó tulajdonságod van. Vonzó vagy és nagylelkű, ráadásul igazán szórakoztató is, így nehéz nem szeretni téged. A pasid mindig nagyon büszke rád, mert te vagy a társaság középpontja, és tuti, hogy az összes haverjával jól kijössz. Ha valaki mégis hűtlen lenne hozzád, majdnem biztos, hogy azért teszi ezt, mert féltékeny a népszerűségedre.
Forrás:

Nagyon jó emberismerő vagy, így azonnal sejted, ha valaki hűtlenségen töri a fejét. De miért is tenné ezt a párod, hiszen igazi romantikus lélek vagy, az ágyban pedig kész lepedőakrobata! Ráadásul megvan benned az az egészséges titokzatosság is, amitől a pasid folyton többet akar tudni rólad, és nem tud ellenállni neked.