Galéria

3 klassz múzeum itthon, és 1 a szomszédban, ahova érdemes fiúkkal ellátogatni

Forrás:

Megmutathatod a kölyöknek, hogy hogyan is volt ez a 'te idődben'! Nem csak nézhetitek, hanem ki is próbálhatjátok a gépeket, ami egész biztosan szuper közös élmény lesz mindkettőtök számára.

Bővebb infó itt.
Forrás:

Ha úgy látod, hogy nem fog félni a denevérektől (lássuk be, nem túl szép állatok), vagy ha megszállott Batman rajongó, mint az apja; akkor útba ejthetitek ezt a múzeumot is, persze miután megjártátok a cseppkőbarlangot, ami már önmagában is nagyon kalandos és remek program, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Bővebb infó itt.
Forrás:

Gyerek szemmel szinte felfoghatatlan mennyiségű, és méretű mozdony várja itt a látogatókat. Nem csak nézni, hanem utazni is lehet itt bizonyos típusú mozdonyokkal (lásd a tájékoztatójukat), amit lássuk be, felnőtt fejjel sem vetünk meg! Folyamatosan szerveznek gyerekprogramokat is, úgyhogy érdemes résen lenned, nehogy lecsússzatok valami igazán klassz lehetőségről!

Bővebb infó itt.
Forrás:

Itt aztán minden műszaki dolog megtalálható, amit valaha emberi kéz megalkotott! Legfőképpen nagy gépek persze, de a közlekedési eszközökön és a nehézipari gépeken túl olyan tárgyak működésébe is bepillantást nyerhetnek a kicsik, mint a hangszerek, de emellett nyomon követhetik az információs és kommunikációs technika fejlődését is. Egyszóval ez a hely: szuper! Ha kinéznétek egy hétvégét, azért hagyjatok elég időt a körbejárására!

Bővebb infó itt.