Galéria

Ezt árulja el rólad a kedvenc színed a pszichológusok szerint

Forrás: A kék a megbízhatóság színe. Ha szereted ezt a színt, fontos számodra, hogy megbízhass másokban, és mások is megbízzanak benned. A felelősség nem okoz számodra gondot, bármit rád lehet bízni, emellett pedig kifejezetten szeretsz nosztalgiázni. Remek barát vagy és hűséges, ha szerelemről van szó. Nehezen bízol meg valakiben, de ha megbízol, akkor azt teljes lélekkel teszed.
Forrás: Ha a piros a kedvenc színed, extovertált, magabiztos és elégedett vagy. Imádod, ha rád figyelnek, és sokan vesznek körül. Gyorsan döntesz, és gyorsan szerzel új barátokat. A szex nagyon fontos számodra, és odavagy a szenvedélyes pillanatokért. Imádsz gyorsan belevágni dolgokba, és bármikor rá lehet venni egy kis őrültségre.
Forrás: A lila szín kedvelői szeretnek dominánsan viselkedni, épp ezért nehezen kedvelik meg őket, azonban amint megkedvelték őket, örök barátságokat tudnak kötni. Gyakran hajlamosak az emberek kihasználni a jóindulatú embereket, ez pedig nagyon jellemző a lila színt kedvelőkre is, sokszor túlzottan adakozóak. Imádják a szép dolgokat, például a virágokat és a dekorációs elemeket, és jellemzően kedvenc időtöltésük közé tartozik az olvasás.
Forrás:

A zöld az egyensúly színe. Akik ezt a színt kedvelik, szeretik a relaxáló tevékenységeket, és azt, ha az életükben teljes rend van. Amikor nincs teljes egyensúlyban az, aki a zöld színt szereti, szorongani kezd. Szeretik a praktikus dolgokat, hűségesek és nagyon tudnak szeretni, de csak néha jellemző rájuk, hogy kifejezik a szenvedélyüket.


Forrás:

A narancsszín kedvelői vidámak és energikusak. Optimista szemléletűek és távol áll tőlük a hivalkodóság. Nem jellenző, hogy agresszívek, de elérik, amit szeretnének, és megtesznek mindent az álmaikért. Imádnak csoportosan dolgozni vagy a szabadidejüket másokkal közösen tölteni.


Forrás:

A rózsaszínt kedvelők optimisták és nagyon kedvesek az emberekhez, akár ismeretlenül is. Bájukkal bárkit elvarázsolnak, de nehezen képesek megbízni másokban. Könnyen meglátják mindenkiben a jót, emiatt nagyon szerethetőek.


Forrás:

Akiknek a sárga a kedvenc színe, imádják az élet napos oldalát nézni. Vidámak, kedvesek és viccesek. Nem szeretik a nagyon nagy tömeget, inkább egy-két közeli barát kíséretében élvezik a legjobban a programokat. Kreatívak és okosak, gyors gondolkodásúak, és imádja őket a környezetük.