Galéria

Öt sorozat, aminek a végével nem voltak elégedettek a rajongók

Forrás:

A sorozat óriási siker lett, mindenki imádta a szereplőket és a poénokat, ráadásul nagyon vártuk, hogy kiderüljön az anyuka kiléte. Az utolsó évad, különösen pedig a lezárás viszont sokaknál kiverte a biztosítékot. A 9. évad nagyjából 3 napot mesélt el, a cselekmény pedig Robin és Barney esküvője körül forgott végig, mígnem az utolsó két részből kiderült, hogy a páros idővel elvált, a csapat szinte teljesen szétesett, és Ted felesége meghalt. Majd volt egy nagyobb ugrás előre, amiben azt láthattuk, hogy Ted szerelmet vall Robinnak a gyerekei unszolására. Sokak szerint már az is gond volt, hogy Tracy karakterével alig foglalkoztak, ráadásul Ted és Robin sosem működtek jól együtt, a végén viszont mégis összehozták őket. A többség nem erre a fordulatra számított!
Forrás:

Tavaly a Szívek szállodája visszatért négy rész erejéig, a folytatásnak pedig mindenki nagyon örült. Azonban a legutolsó rész olyan fordulattal ért véget, ami sokak szerint egyáltalán nem volt jó ötlet. Az emberek többsége azt nehezményezte, hogy az epizód egy olyan mondattal zárult, ami rengeteg változást hoz a karakterek életében. Hiába tért vissza a sorozat és tudhattuk meg, mi történt a szereplőkkel az utolsó részek óta, ezzel sikerült nyitva hagyniuk a sztorit, ami talán sosem fog folytatódni.
Forrás:

A Gossip Girl az elmúlt évek egyik legmenőbb sorozata volt, rráadásul rengeteg divattippet és inspirációt köszönhetünk a főszereplőknek. Mégis, a befejezés sajnos nem nyerte el teljesen a rajongók tetszését, ugyanis kiderült, hogy a titokzatos blogger valójában Dan volt! Sokak szerint viszont egyáltalán nem reális a dolog, hiszen rengeteg dolog magyarázat nélkül maradt, sőt, olyan helyzetek is voltak, amikor szinte elképzelhetetlen volt, hogy Dan állt a háttérben.
Forrás:

A nyolcadik évad befejezése egyszerűen gyönyörű volt, különösen az a jelenet, amikor JD utoljára végigsétált a kórház folyósóján, miközben a korábban eltávozott emberek szelleme végigkísérte őt. Mindenki élete jól alakult, és mindenki nagyon boldog is volt. Majd a készítők belevágtak a kilencedik évadba, új karakterekkel a fókuszban, néha pedig visszahoztak egy-egy régi szereplőt pár rész erejéig. Ez már kicsit sem volt olyan, mint az eredeti Dokik, és sokan végig sem nézték az évadot.
Forrás:

Amikor berobbant a Pretty Little Liars, mindenki azt találgatta, vajon ki lehet a titkozatos A, és vajon Alison életben van-e. Majd ahogyan teltek az évadok, a rajongók egyre inkább belefáradtak a találgatásba már csak azért is, mert nem volt olyan karakter a sorozatban, akit ne próbáltak volna meg a készítők gyanússá tenni egy kis időre. Az utolsó résszel pedig rengetegen voltak elégedetlenek. Ugyanis a legvégén kiderült, hogy minden üzenet, feladat és kínzás mögött egy olyan karakter állt, akivel soha nem is találkoztunk előtte. Még a létezéséről sem tudtunk! Ez pedig nem más, mint Spencer brit ikertestvére, Alex...