Galéria

Megdöbbentő Disney-teóriák

Forrás:

Amikor Dzsini először találkozik Aladdinnal, arról panaszkodik, hogy tízezer éven keresztül ült a lámpásban. Sokak szerint viszont a tény, hogy rengeteg popkultúrás utalást tesz, és Jack Nicholson mimikáját is másolja, arra utal, hogy valójában a történet nem a múltban, hanem a jövőben játszódik: pontosabban egy tízezer évvel később jövőben.
Forrás:

A görög mitológiában Tritón király Poszeidón fia, ami azt jelenti, hogy ő Ariel nagypapája. Szintén a görög mitológia szerint Poszeidón Zeusz testvére, aki pedig Herkules apja. Így ez azt jelenti, hogy Ariel és Herkules rokoni kapcsolatban állnak egymással.
Forrás:

Az Agymanók egyik legszomorúbb jelenete, amikor Riley képzeletbeli barátja, Bim Bam feláldozza magát. Sokak szerint viszont ő egyáltalán nem csak a kislány fejében létezett, hanem ahogy Sully meglátogatta sokszor Boo-t, úgy Bim Bam is átjött a szörnyek világából Rileyhoz.
Forrás:

Egy hátborzongató teória szerint Némó valójában az anyukájával és többi testvérével együtt meghalt, és a történet igazából Pizsiről szól, aki a gyászolás öt fázisán megy keresztül. Sokak szerint ezt méginkább alátámasztja a tény, hogy latinul a Nemo azt jelenti, hogy semmi.