Galéria

5 mód, ahogy a szex megjósolhatja a szakítást

Forrás:

Ez lehet, hogy a kajáknál nem probléma, az ágyban viszont az lehet, ha nem kommunikáltok róla, vagy nem hajlandó a párotok figyelembe venni a kéréseidet. 


Forrás:

Lehet, hogy nagyon jókat tudtok filozofálni és szórakoztatjátok is egymást, ettől még előfordulhat, hogy problémák akadhatnak a hálószobában. Ha rendszeresen azon kapod magadat, hogy inkább kifogásokat keresel az együttlét elhalasztására és amikor megtörténik, igazából nem vagy elégedett a menettel, bajban vagytok.


Forrás:

Ahogy minden másban, a szexben is nagy szerepe van a megfelelő kommunikációnak. A legjobb, ha megosztjátok egymással a vágyaitokat és visszajelzést adtok a párotoknak arról, mit kellene máshogy csinálni. Ha viszont a partnered ebben nem nagyon vesz részt, akkor nagy problémával nézhetsz szembe.


Forrás:

Ha hónapok óta egymáshoz sem nyúltatok, akkor valószínűleg nagyon ellaposodott a kapcsolat és lehet, hogy már csak a megszokás tart össze titeket.


Forrás:

Mindenkinek vannak preferenciái, ez teljesen normális. Ha viszont a pasid ezeket nem veszi figyelembe, akkor elég önző. Biztos, hogy jobbat érdemelsz nála!