Galéria

5 sztár, aki szerintünk nagyon passzolna Brad Pitthez

Forrás: Igen, Jen majdnem feleannyi idős, mint Brad, de ez a színésznőt nem zavarná, hiszen előző pasija, Darren Aronofsky rendező is közel volt az 50-hez. 
Forrás: De ki mondta, hogy Bradnél csak fiatal lány jöhet szóba? Halle Berry és Brad szinte egyidősek, Halle irtó szexi, nemrég szakított a pasijával – nagyon ráférne már egy igazán jó párkapcsolat!
Forrás: Anna Faris és Chris Pratt tavaly szakítottak, és bár azóta Annának van pasija, szerintünk érdemes lenne tovább keresgélnie. A szőke színésznő kicsit emlékeztet bennünket Jennifer Anistonra, ráadásul legalább annyira családcentrikus, mint Brad. Jó páros lennének ők ketten!
Forrás: Persze az is lehet, hogy Bradet egyszerűen csak kihalássza majd egy talpraesett, határozott és célratörő nő, ez pedig majd csakis Amber Heard lehet. Johnny Depp exe szereti a híres és gazdag pasikat, Brad pedig ezen felül még jóképű is. Persze jól mutatnának együtt, de mi azért egy kicsit kedvesebb nőt szánnánk az összetört szívű világsztárnak. 
Forrás: Szerintünk igenis léteznek tündérmesék, így még nem tettünk le arról, hogy Brad és Angelina egyszer kibéküljenek. A párost a 6 közös gyerek mellett ezer dolog köti még egymáshoz, és nagyon is összepasszolnak. Szóval randik ide vagy oda, mi szurkolunk a Brangelina-párosnak!