Galéria

Ezek mindig legyenek ott a táskádban

Forrás:

Sosem lehet felkészülni arra, mikor fog megfájdulni a fejed, vagy lázasodsz be váratlanul. Épp ezért fontos, hogy mindig legyen nálad fájdalomcsillapító, arra az esetre, ha elviselhetetlen lenne a fájdalom. Hidd el, nagyon jól fog jönni vészhelyzet esetén!
Forrás:

Mielőtt fontos találkozód lesz valakivel, vagy szimplán randid lesz egy sráccal, jól jön, ha le tudod ellenőrizni a sminked állapotát, vagy azt, nem-e ragadt valami a fogaid közé.
Forrás:

Mindig jól jön, ha van nálad kézfertőtlenítő, különösen a téli időszakban, amikor tombolnak a baktériumok és vírusok. Ha elmész nyilvános mosdóba vagy utazol a tömegközlekedésen, mindig használd utána, hogy megelőzd a betegségeket!
Forrás:

Sosem tudhatod, mikor lesz nagy szükséged a dezodorra, ezért jó, ha ott van a táskádban. Lehet, hogy csak tízből egyszer izzadsz meg annyira, hogy muszáj bekenned magad, de akkor hálát adsz magadnak azért, hogy elraktad!
Forrás:

Ezeknek mindig ott kell lennie a táskádban, még akkor is, ha nagyon kiszámítható a menstruációd!
Forrás:

Télen különösen fontos, hogy legyen nálad kézkrém, a mínuszok ugyanis kikészítik a bőrt, és könnyen be is sebesedik ilyenkor a kezed!
Forrás:

A szájhigiénia nagyon fontos, ezért jó, ha mindig van nálad egy fogkefe, vagy legalább egy rágógumi. Sosem tudhatod, mikor jön jól!
Forrás:

Mindig legyen nálad zsebkendő, nem csak azért, mert esetleg ki kell fújnod az orrod! Könnyen lehet, hogy el kell szaladnod mosdóba, és nem lesz wc-papír, ilyenkor pedig nagyon jó, ha van nálad zsepi.