Galéria

Álombarátnő vagy, vagy inkább az ellenkezője? Most kiderül!

Forrás:

A kapcsolat kezdetén érthető, ha megállás nélkül együtt akartok lenni, de ahogy telik az idő, muszáj teret adnotok egymásnak. Fontos, hogy ő is találkozzon a barátaival, és még fontosabb, hogy ezt te is tudasd vele. Igazi álombarátnőnek fog tartani, ha ahelyett, hogy ráakaszkodnál, inkább arra buzdítod, hogy nyugodtan éljen szociális életet.
Forrás:

Az előző pontnak az ellenkezője viszont nagyon sok feszültséghez vezet. Ha zavar, hogy a haverjaival is időt tölt ahelyett, hogy veled lenne, és ebből kifolyólag még vitatkoztok is, esetleg eltiltod tőlük, azzal garantáltan előkészíted a terepet a szakításhoz. Hiszen ki akarna együtt lenni egy olyan személlyel, aki ki szeretné őt sajátítani?
Forrás:

Amikor munkahelyet szeretne váltani, vagy borzasztóan meg van fázva, esetleg családi problémái vannak, te vagy az a személy, aki mindig ott állsz mellette. Támogatod a tervei megvalósításában, és lelki támaszt nyújtasz neki, ha nehéz időszakon megy keresztül. Ha ez mind igaz rád, gratulálunk, mert a pasid nagyon szerencsés, hogy a barátnőjének nevezhet téged!
Forrás:

Ha az utóbbi időben gyakran panaszkodsz (akár azon, hogy nincs elég közös program, vagy hogy szebben is kiteregethetett volna), biztos, hogy a pasidnak egy idő után elege lesz. Általában egy ideig hallgatni szoktak ilyenkor a srácok, abban bízva, hogy ez csak átmeneti időszak, de ha hosszútávon minden nap van valami, amivel elégedetlen vagy, az alapjaiban mérgezi meg a kapcsolatotokat.