Galéria

5 könnyed francia film csajos estékre

Forrás:

A  nyugdíjas szülészorvos egyedül éli unalmas, belefásult életét amióta felesége meghalt. Jó barátja időnként megpróbálja kizökkenteni a semmittevésből, de nem túl nagy sikerrel. Aztán egy nap a helyi pékségben letép egy hirdetési cetlit a faliújságról annak reményében, hogy megtalálja a megfelelő takarítót az otthonába, azonban hiba csúszik a gépezetbe és egyszer csak betoppan az életébe a cserfes Manuela, mondván, hogy kész beköltözni.
Forrás:

Diane épp most lépett ki a boldogtalan házasságából és próbál a munka terén helytállni, ami sajnos még mindig az exférjéhez köti a közös vállalkozásuk miatt. Egy nap egy étteremben felejti a mobiját, egy őt figyelő férfi azonban a segítségére siet és kész visszaszolgáltatni azt egy randiért cserében. A nőt egészen elkezdi érdekelni, ki lehet ez a titokzatos férfi, így belemegy a találkába, hogy ráébredhessen: nem egészen így képzelte a herceget fehér lovon.
Forrás:

Adott egy katolikus család, a 4 felnőtt lányukkal. A szülők egyetlen vágya, hogy jó férjhez adják hozzá aa gyermekeiket, azonban 3 lány is más-más etnikumhoz tartozó vagy vallást gyakorló féfihoz ment feleségül. Utolsó esélyük a legkisebb lány, aki a szülők nagy örömére bejelenti, hogy hozzá szeretne menni a katolikus szerelméhez. De a helyzet korántsem ilyen egyszerű persze...
Forrás:

Mathias tartós kapcsolatban él szerelmével, akivel látszólag csak a megszokás tartja őket együtt. Egyik este azonban egy buliban kissé felönt a garatra és félrelép egy gyönyörű nővel, aki a zsebébe csúsztatja a névjegykártyáját. A kártyára persze másnap a szerelme talál rá, és mivel az alkalmi kalandot jelentő hölgy esküvőszervező, így igazán félreérthetővé válik a helyzet...
Forrás:

Vannak emberek, akiknek minden pénzt megér egy jó alibi. Ezt a piaci rést használja ki Greg, aki profi céget szervez az alibik megrendezéséhez. Az üzlet szuperül megy egészen addig, amíg frissen megismert barátnőjének édesapja jelentkezik nála alibiért. Amikor aztán a két férfi előtt kiderül, hogy ki kicsoda, bonyolulttá válik a helyzet.