Galéria

Imádod a kékvérűekről szóló történeteket? Ez a 6 film nagy kedvenced lesz

Forrás: Elizabeth

Cate Blanchett főszereplésével készült az Elizabeth, az első I. Királynőről szóló film, amelyben nem csak a színésznőt fogod imádni, hanem a ruhákat is, és a történetet arról, hogyan vette át a trónt az uralkodónő.
Forrás: A másik Boleyn lány

Natalie Portman és Scarlett Johansson főszereplésével készült a történelmi film, amelyben rendesen van dráma, megcsalás, VIII. Henrik, és rengeteg pletyka és összeesküvés.
Forrás: A királynő

II. Erzsébetről készült a film, amely a királynő szemszögéből mutatja be az uralkodói házat. Helen Mirren olyat alakított benne, hogy maga II. Erzsébet meghívta magához egy vacsorára. Azért ez elég jót jelent.
Forrás: Az ifjú Victoria királynő

A film gyönyörűen mutatja be, hogy milyen is az, amikor egy királyi sarj szerelmes lesz. Szenvedély, izgalom, Emily Blunt - mi kell még?
Forrás: Hercegnők éjszakája

Az tuti, hogy jó sokat fogsz mosolyogni a hercegnők életének be nem mutatott, nem nyilvános részéről szóló vicces filmen. A film teljesen képzeletbeli sztorit mutat be két fiatal hercegnőről. Ha egy csajos filmre vágysz, ami laza és vicces, ez az.
Forrás: Vilmos és Katalin

Hogy is maradhatna ki a listából a film, ami Vilmos herceg és Katalin hercegné találkozását és románcát mutatja be? A film akkor készült, amikor a hercegi pár összeházasodott, és akkoriban mindenki ezt akarta nézni. Érdekes, az biztos.