Galéria

4 tipp, hogy pénzt és időt spórolj meg kiránduláskor

Forrás:

Az emberek általában alaposan elolvassák a hotelek értékeléseit, de ha az utcán meglátnak egy éttermet, és betérnek ebédelni, már nem mindig keresnek rá a neten. Pedig nagyon sok kellemetlenségtől megkímélheted magad, hiszen könnyen előfordulhat, hogy a netes vélemények alapján nem térnétek be oda kajálni egyet. Hiába néz ki jól a hely, mindig bizonyosodj meg arról, hogy mit tapasztaltak ott mások!
Forrás:

Sokan úgy vannak vele, hogy ha már elutaztak egy másik országba, a legjobb, ha minél több látnivalót igyekeznek besűríteni egyetlen napba, egy héten keresztül. Ez pedig ahhoz vezet, hogy egyik nevezetességtől rohannak a másikhoz, és csak kis időt töltenek el mindenhol. A legjobb megoldás viszont az, ha lelassítasz, és kiélvezed az új helyszíneket. A kirándulás ugyanis részben a pihenésről is szólna, amit a túlszervezett napok mellett lehetetlen megvalósítani.
Forrás:

Ha jártál már közkedvelt úticélnál, megtapasztalhattad, hogy a nevezetességeknél néha többszáz méteres sorok állnak, és van, hogy másfél, két, sőt akár három órán keresztül kell ott álldogálnod. Ezért a legjobb megoldás, ha megveszed előre belépőjegyet, mert bár valószínűleg így is kell várnod egy kicsit a bejáratnál, jelentősen kevesebb idő alatt bejutsz. Arról nem is beszélve, hogy sokszor az online jegyvásárlásnál kedvezményeket is biztosítanak, így időt és pénzt is spórolsz!
Forrás:

Ha te is szeretsz szuvenírrel hazatérni az utazásodról, a legjobb, ha meglátogatod a bolhapiacot! Rengeteg olyan szuvenírbolt létezik ugyanis, ahol hiába van ráírva a hűtőmágnesre nagy betűkkel, hogy RÓMA, attól még Kínában készítették el. Arról nem is beszélve, hogy majdnem mindegy, hova tértsz be, mert mindenhol ugyanaz a választék vár. A bolhapiacokon viszont különleges tárgyakat vehetsz, és ezek biztos, hogy nem jönnek veled szembe a boltokban.