Galéria

Csillagjegyek, akik nehezen maradnak hűségesek

Forrás:

A Nyilas az a személy, akit nem lehet a négy fal közé bezárni. Egyszerűen muszáj szabadnak lennie, és folyton kalandozna, sőt, legszívesebben világkörüli útra indulna egy kis hátizsákkal. Szívesen köt új barátságokat, és minden nap ki akar próbálni valami újat. Épp ezért nem érzi úgy, hogy neki valóak a komoly kapcsolatok. Nem szereti a megszokott rutinokat, és nem szívesen köti le magát; emiatt szinte minden kapcsolatában ő mondja ki azt, hogy itt a vége. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lehetne vele boldog kapcsolatot fenntartani! A lényeg, hogy mindig megadd neki a szabadságot, hogy ne érezze magát lekötve.
Forrás:

Emlékszel arra a Szex és New York-epizódra, amiben Berger egy post-it cetlin szakít Carrie-vel? Nem lepődnénk meg, ha Vízöntő lenne a horoszkópja a karakternek. Ugyanis ennek a csillagjegynek nem erőssége az intimitás, mert tudja, mit jelent az érzelmi elköteleződés - ezt pedig nem szívesen teszi meg. Gyakran szakít úgy a párjával, hogy egyik nap még látszólag minden rendben, majd a következőn inkább kilép, ami kimondottan gonosz húzásnak tűnik. Valójában viszont azért választja ezt a megoldást, mert úgy érzi, még időben lép ki, és ezzel nem okoz akkora fájdalmat, mint ha veled maradna, és több időt fecsérelnél el miatta. Ha viszont tényleg elhatározza magát melletted, biztos, hogy sosem lép félre.
Forrás:

Az Ikrek jegy szülötte köztudottan a buli lelke, és mindig mindenkivel jól érzi magát. Emiatt jellemző rá, hogy imád flörtölni másokkal, ami egy kapcsolatban gyakran válik vitaforrássá. Nem szereti lekötni magát, és utál otthon a négy fal között üldögélni, mert úgy érzi, muszáj kihasználnia az élet minden lehetőségét. A társaság, a szórakozás és a bulik jelentik számára az igazi boldogságot. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem tud egyetlen embert őszintén szeretni; de ha azt várod tőle, hogy csakis körülötted forogjon a világa, nagyot fogsz csalódni. Féltékeny típusoknak nem szabad egy Ikrek jegyű emberrel kapcsolatba menni.