Galéria

Mi van most a Bosszúállókkal?

Forrás: A Thor: Ragranok még viszonylag friss élmény, itt Thor elveszítette az egyik szemét és a hazáját is, s épp a Föld felé tart, úgyhogy nagyon várjuk, mi  történik vele a Végtelen háborúban.
Forrás: Visszautasította Tony Stark ajánlatát, vagyis hogy csatlakozzon ő is a Bosszúállók csapatához. Most inkább a tinédzseréveket akarja élvezni, de nem valószínű, hogy kimaradna az Infinity Warból.
Forrás: Az Amerika kapitány: Polgárháborúban Hangya is feltűnt, de most a kislányával tölti az idejét San Franciscóban, amíg be nem hívják majd az Infinity Warra.
Forrás: Fekete Özvegy egyértelműen Amerika kapitány mellé állt a Tony Starkkal való ellentétben, kíváncsian várjuk, változott-e a véleménye azóta.
Forrás: Valószínűleg Doctor Strange sem marad ki a legújabb Bosszúállók-buliból, erre már a Thor: Ragnarokben is volt utalás, addig is a képességei fejlesztésén dolgozik.
Forrás: Hulk legutóbb a Thor: Ragranokban tűnt fel, most épp a Föld felé tart Lokival és Thorral.
Forrás: Sólyom természetesen mindenben támogatja barátját, Amerika kapitányt, így éppen Wakandában vannak együtt. (És biztosan készülnek a visszatérésre.)
Forrás: Éppen az asgardiakkal tart a Föld felé, hiszen a hazáját teljesen lerombolták, és ezt nem tudták Thorral megakadályozni.
Forrás: Barton ügynök már egyébként is szeretett volna nyugdíjba vonulni, így most, a polgárháború után a birtokán tölti az idejét a családjával.
Forrás: Vasember újabban Pókembert mentorálja, ráadásul egy spontán lánykérésen még Pepper Potts-ot is megkérte... Izgalmas!
Forrás: Steve Rogers a polgárháború végén Wakandába menekítette barátját, Bucky Barnes-t, és az biztos, hogy a nézeteltérése nem oldódott meg Tony Starkkal.