Galéria

5 dolog, amit minden független nő tud a randizásról

Forrás:

A szerelem nem terem minden bokorban

És ahogyan öregszünk, egyre ritkábban habarodunk bele valakibe egyik pillanatról a másikra. Szép lassan, megfontoltan közeledünk a másikhoz. Persze vannak férfiak, akik így is fenyegetve érzik magukat – sokszor egyszerűen azért, mert a nő, akivel épp kavarnak, felnőtt módon kinyilvánítja, mit akar. Szóval az igazi szerelemhez sok-sok lúzeren át vezet az út. Meg kell csókolnunk néhány békát, aki nem változik királyfivá.

 
Forrás:

Apropó, királyfi: mi nem őt keressük

Csak egy férfit, akinek vannak ambíciói és oké a számára, hogy nekünk is vannak. Nincs szükségünk arra, hogy minden alkalommal ő állja a vacsorát – erre mi magunk is képesek vagyunk. Arra sincs szükségünk, hogy ránk próbálja az ezüstcipellőt, aztán felültessen a lovára. Csak egy társra vágyunk – akkor is, ha őt megtalálni a legnehezebb dolog a világon.

 
Forrás:

Nincs időnk játszmákra

Ha valamire érdemes, arra szánunk időt, akármilyen elfoglaltak vagyunk is. Másfél napja várni, hogy valaki visszahívjon – erre nem érdemes időt szánni. A randizásnak nem kell bonyolultnak lennie. Az őszinte, nyílt kommuniikációt pártoljuk. A férfinak, akit keresünk, hozzánk hasonlóan nincs ideje húzd meg, ereszd meg játékokra. Ha azon kapjuk magunkat, hogy csak találgatunk és találgatunk, akkor ebből már magunktól tudjuk, hogy csak az időnket pazaroljuk.

 
Forrás:

Sikeresek vagyunk, na és?

Keményen dolgoztam azért, hogy ott tartsak a karrieremben, ahol tartok, és ha egy férfi ettől megijed vagy óvatosan megkérdezi, hogy akkor én most feminista vagyok-e, mintha ez valami kínos dolog lenne, akkor legalábbis elgondolkozom azon, hogy nem kéne-e máshol lennem. Tisztában vagyok a képességeimmel, tudom, miben vagyok erős és miben kevésbé, és nem, egyáltalán nem harapok, kivéve, ha valaki kifejezetten erre kér.

 
Forrás:

Szeretnénk magunk mellett tudni egy társat, de nem azért, mert létszükséglet

Jane Austen kora lejárt. A házasság már nem gazdasági érdekszövetség. Van nekünk saját életünk. Nem az a célunk, hogy „megfogjunk” egy férfit, csak az, hogy igazán mélyen kötődhessünk valakihez, jól érezzük magunkat vele, kölcsönösen felnézzünk egymásra és inspiráljuk egymást. Ez nem szükséglet, ez vágy. Ha nem teljesül be maradéktalanul, nagy kaland.