Galéria

Ez az öt legviccesebb csillagjegy

Forrás:

Néha nem is érted, miért nevetnek körülötted az emberek, hiszen nem is viccnek szántad, amit mondtál. Mégis, már a kifejezésmódod is annyira szórakoztató, hogy az embereket akarva-akaratlanul is meg tudod mosolyogtatni.
Forrás:

A te humorérzéked kimondottan szarkasztikus, és még akkor is vicces a megszólalásod, ha nem is szánod annak. Ráadásul sikerül mindig megtalálnod az arany középutat abban, hogy még humoros maradj, de ne lépj át egy határt az őszinteségeddel.
Forrás:

Neked mindig van egy fergeteges sztorid, hiszen csak úgy zajlanak körülötted az események. Még a legunalmasabb bevásárlós történetet is elő tudod adni úgy, hogy körülötted mindenki szakadjon a nevetéstől!
Forrás:

Te minden apróságban észreveszed a viccet, az emberekre pedig szó szerint átragad a jókedved. Jellemző rád, hogy meglátsz valami vicceset a buszon utazva, és rögtön nevetésben törsz ki, ezek után pedig a többiek sem bírják ki röhögés nélkül.
Forrás:

Neked mindig van egy frappáns beszólásod. A vicceid nagyon jók, és olyan szituációkban is meglátod a humort, amiben mások észre sem veszik. Nem csoda, hogy gyakran hallod, humoristának kellett volna menned!