Galéria

Te is őket hallgattad 18 évvel ezelőtt? Így néznek ki most az S Club 7 tagjai

Forrás:

Rachel a zenekar feloszlása után is énekelt, és a szólókarrierje bár nem lett nagyon sikeres, de megjelent néhány klipje. Férjhez ment, van két gyereke, és jelenleg az ír The Voice zsűritagja.
Forrás:

Mi tagadás, már nincs olyan kölyökképe, mint régen. Ő szállt ki először a bandából, hogy metál zenekart alapítson, de az sem jött be neki. 40 évesen anyagi gondokkal küzd, és bár nagyon szeretne szerepelni, egyik tévé sem kíváncsi rá. Állítólag zenei díjait is eladta, hogy meg tudjon élni.
Forrás:

A csapat szőkesége, aki Paul barátnője volt pár hónapig, a zenekar után sorozatokban kezdett szerepelni. Bár nem annyira ismert műsorokban kapott szerepet, egészen jól megél belőlük.
Forrás:

A szőke szépfiú alig változott kinézetre, és az énekléssel sem hagyott fel. Szóló albumot adott ki, és színházi produkciókban szerepel. 2010-ben coming outolt, amit nagyon jól fogadtak a rajongói.
Forrás:

A banda legjobb táncosa táncosnőként dolgozik a zenekar óta, és bár próbálkozott szólókarrierrel, nem igazán sikerült neki. Van egy kisfia.
Forrás:

Ha az utcán szembe jönne, te sem ismernéd fel, igaz? Jó sokat változott a zenekar legjobban éneklő tagja. Van egy kisfia, és szerepelt 2007-ben egy valóságshow-ban, és mostanában állatvédőként aktivistáskodik.
Forrás:

Az izmos srác a zenekar után az Upper Street nevű formációban folytatta, de aztán inkább a dalszerzés felé vitte az útja. Van egy kisfia a feleségével. Pár éve szerepelt a brit Celeb vagyok, ments ki innen!-ben.