Galéria

Már mind felnőttek! Nézd meg, hogy néznek ki most a Tucatjával olcsóbb szereplői

Forrás: Nora Baker

A színésznő játszotta a legidősebb Baker-gyereket. Ha az arca nagyon ismerős, az nem lehet véletlen, hiszen a Sakáltanya Violetjét is ő játszotta. A Looper című filmben Joseph Gordon Levittel szerepelt együtt, a tévében pedig a Covert Affairs című sorozatban volt látható.
Forrás: Tom Welling

Tom még mindig nagyon dögös pasi, épp annyira tetszik a nőknek most, mint 15 évvel ezelőtt a tinicsajoknak. A Smallville című sorozatot biztosan miatta nézted. Azóta a Lucifer című sorozatban játszik.
Forrás: Hilary Duff

A Younger című sorozatával tarolt a tavalyi évben, énekel is és színészkedik is, ruhakollekciója is van, és van egy cuki kisfia. Tutira nem kell bemutatnunk, hiszen ismered a munkásságát.
Forrás: Kevin Schmidt

A pufi kisfiúból igazi jó pasi lett, és gyereksztárból nem színész, hanem producer lett. Instagramon és Twitteren érdemes bekövetni, hiszen van egy malaca, akit szívesen fotóz.
Forrás: Alyson Stoner

Nem sokat lehet hallani szerepeiről a film óta, de nem is igazán a színészkedés lett az ő fő profilja. Néhány éve éneklésbe kezdett, a Youtube-on jó pár videója megtalálható.
Forrás: Jacob Smith

A színészkedést teljesen másra cserélte, nem folytatta a filmezést gyerekkora után. Egy pizzériában dolgozik, és fura dolgokat oszt meg a Twitteren.
Forrás: Liliana Mumy

Nem annyira ismert tévéműsorokban szerepelt a film óta, és inkább az Instagramon igyekszik érvényesülni fotóival.
Forrás: Morgan York

Feminista aktivista, író, és már nem színészkedik egyáltalán. Nagyon vicces posztjai miatt imádják a Twitteren.
Forrás: Forrest Landis

A cuki vörös kisfiú teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, és meg sem próbálkozott ismert maradni a szerep után. Egyetemet végzett, és szeret horgászni - ennyi infó derült ki róla összesen.
Forrás: Blake Woodruff

A srácnak még mindig nagyon helyes arca van, imádják egymást a barátnőjével, és ő sem folytatta a színészkedést. Helyette inkább rengeteget edz.
Forrás: Brent és Shane Kinsman

A film ikrei játszották a Született feleségek ikreit is, mármint a gyerekkori verziójukat. Most épp egyetemre járnak, és imádnak sportolni mindketten.