Galéria

Felnőttként is szerezhetünk még új barátokat? – 4 tipp

Forrás:

Szervezz „plusz egy fős” partit! 

Ha van egy-két barátod vagy ismerősöd, akivel szívesen összejártok, a következő alkalommal szervezz „nyitott bulit”, vagyis kérd meg őket, hogy mindenki hozzon magával még plusz egy főt, például a legjobb barátját, olyan ismerősét, akivel szerinte te is jól kijönnél.


Forrás:

Csináld, amit szeretsz és légy nyitott! 

Járj el edzőterembe, falat mászni vagy akár önkénteskedj, ha szívesen csinálod! Ha rajongva, odaadóan csinálsz valamit, egész biztos, hogy a környezeted is észreveszi. Ajánld fel egy számodra szimpatikus társadnak, hogy legközelebb edzzetek együtt vagy beszélgessetek a foglalkozások végén.

 


Forrás:

Próbálj ki kurzusokat, workshopokat!

Igen, persze hogy egyedül is érdemes eljárnod különféle foglalkozásokra! Rengetegen mennek egyedül például főzős, sütős kurzusokra, ott pedig legtöbbször párokban zajlik a munka. Arról nem is beszélve, hogy vannak olyan tematikus rendezvények, amelyeknek célja épp az ismerkedés – és nem csak párkeresés címen.

 


Forrás:

Csatlakozz klubokhoz!

Nézz szét a hobbi-palettádon, van-e esetleg olyan társaság, klub, szerveződés, ahova szívesen eljárnál. Ha valakikkel közös az érdeklődésetek, az az egyik legjobb módja a kapcsolatteremtésnek.