Galéria

Erről hazudnak legtöbben az első randikon

Forrás: Szexuális partnerek száma

Az emberek 24 százaléka hazudott már arról, hogy összesen hány emberrel feküdtek le eddig. És ebben a nők és a férfiak egyaránt bűnősek; a különbség, hogy míg a lányok inkább kevesebbet mondanak, addig a pasik sokszor többet, mint a valós szám.
Forrás: Anyagiak

Szintén sokan (17,6 százalék) hazudtak már az anyagi helyzetükről is. Például füllentettek arról, hogy mennyi pénzt keresnek valójában, csak hogy jobb színben tűnjenek fel a randipartner előtt.
Forrás: A lakóhely

Különös, de akadnak olyanok, akik a saját lakóhelyükről sem mondanak igazat. Hosszútávon viszont ennek a hazugságnak nincs sok értelme, mert előbb-utóbb ugyanis kiderül a turpisság, így nagy a valószínűsége, hogy ezt a hazugságot inkább azok vetik be, akik csak kalandot keresnek.
Forrás: A kor

A filmekben láthattunk már olyat, hogy valaki letagadja a korát (például a Jóbarátokban egyszer Monica is beleesett ebbe a hibába), de úgy tűnik, a valóságban is van erre példa. Az emberek 8 százaléka ugyanis mondott már többet vagy kevesebbet, mint a valódi kora.
Forrás: Hobbi, érdeklődési kör

Mivel az ismerkedés fázisában mindenki szeretne érdekesebbnek tűnni, így sokan hajlamosak azt hazudni, hogy rengeteg hobbijuk van. Futás, olvasás, falmászás – bármi, ami izgalmassá teszi őket, azonban a valóságban lehet, hogy évek óta egyiket sem csinálták már.