Galéria

Less be Katalin és Vilmos otthonába!

Forrás: Katalin maga vásárolta a házba való szőnyegeket, s néhány különleges kilimet is vett a hálószobába, ami nagyon kellemes tapintású, színben pedig abszolút a pasztellárnyalatok közül válogatott az élénk színek helyett. 

A kiegészítők zöme kék lett a házban, ami nem meglepő, hiszen ez Katalin kedvenc színe. A Zara Home egyik eladója arról számolt be, hogy anno Katalin jó pár kék törülközőt vásárolt náluk, és minden más holmi, amit megnézett, ilyen színű volt. De ne hidd, hogy kisfia szobájába keresett kék kiegészítőket: a lakást szerette volna ilyen színnel feldobni!
Forrás: Amikor Sarolta hercegnő első szülinapjáról megjelent ez a fotó, csak annyit tudtak az újságírók, hogy a kép a családi otthonban készült, minden bizonnyal a gyerekszobában. Merész döntés volt krémszínt választani, hiszen akinek két kisgyereke van, jól tudja, mire képesek a picik. Katalin azonban krémszínű ágyat, falat és székeket válogatott össze, amit szürkével és rózsaszínnel dobott fel!
Forrás: A kis Sarolta féléves volt, amikor ez a fotó készült róla egy másik szobában: egy kék és krémszínű, vintage stílusú karosszékben. Meg sem lepődünk, hogy ismét a kék az a szín, ami dominál.
Forrás: Ez a kép is a kis hercegő egyéves szülinapján készült, egy másik szobában: halványrózsaszín szőnyeg, krémszínű és bézs csíkos kanapé, díszpárnákkal és egy mini fonott kisszékkel. Minden egyes darab tökéletesen harmonizál egymással!
Forrás: Sajnos a kertről sem készült túl sok kép, de a György herceg 3. születésnapján lőtt fotó azért árulkodó: a kis hintát Katalin és Vilmos kapta a lány szüleitől nászajándékba, és nem ez az egyetlen rusztikus fa holmi a birtokon, mert állítólag a hercegi pár imádja az efféle kiegészítőket!