Galéria

Színre színt – avagy így használd 2018 trendszíneit az otthonodban!

Forrás:

A lime-zöldtől – egészen pontosan a Lime Popsicle árnyalattól – kezdve, a sárgán át olyan vibráló, erőteljes, fiatalos színek szerepelnek az idei trendekben, amelyek jobb kedvre derítenek, energetizálnak és élettel töltik meg a helyiségeket. Keverd őket bátran egymással, így igazán játékos és vidám tereket hozhatsz majd létre.


Forrás:

Ez a csoport olyan színeket foglal magában, amelyek úgy tűnnek, mintha belülről ragyognának. Ide tartozik az év színe: az ultraibolya, de a pink és a türkiz is helyet kapnak. Ezekkel az árnyalatokkal azért érdemes óvatosan bánni, és csak kisebb felületeken megjeleníteni. Ha szívesen becsempésznéd őket az otthonodba, keverd semleges bézsekkel, szürkékkel, fehérekkel, és csak izgalmas színfoltokként használd őket a térben!


Forrás:

Ebben az irányzatban erőteljes komplementer színpárokat kombinálnak egymással, amitől igazán élő, vibráló és szuper feltűnő lesz a tér. A hideg színek mellé élénk meleg árnylatokat párosítanak, mint a kék és a narancs vagy épp a piros és a zöld.


Forrás:

Harmonikus, természetközeli színek jellemzik ezt a vonulatot, ahol egyaránt megjelennek a tojáshéj- és a bogyószínek, illetve a zöldek, mint a brokkoli, a zöldborsó vagy akár a zeller. Ha fontos számodra a természet és az egészséges életmód, imádni fogod ezeket a tónusokat. Keverd a felsorolt színeket semleges bézsekkel, és nyert ügyed lesz!


Forrás:

Ez az irány szembemegy az összes eddig felsorolt trenddel. Itt a visszafogottságé, letisztultságé és a tökéletes harmóniáké a főszerep, amiben egyaránt helyet kap a lázadás, a nőiesség és a romantika! A rózsaszín árnyalataival, legyen az egy pasztell vagy akár egy lilás változat, olyan finom és visszafogott teret hozhatsz létre, amit nagy valószínűséggel hosszú távon szeretni fogsz.


Forrás:

A sötét, mély tónusokat itt a fényes árnyalatok, az arany, ezüst és a bronz egészítik ki. Amitől egyrészt komoly, másrészt elegáns, de bohém is lehet egy helyiség annak függvényében, milyen arányban és milyen felületeken használod a csillogást.