Galéria

Ez az öt csillagjegy folyton a rossz pasiba szeret bele

Forrás:

A Halak jegyű emberek egyik nagy jellemzője, hogy mindig a rossz helyen keresik a szerelmet. És nagyon keresik is, hiszen ők akkor érzik magukat a legjobban, ha van egy társuk, akire mindig számíthatnak. És itt kezdődik az ellentmondás: egyrészt nem akarnak csalódni, ezért a tökéletes társat keresik, majd miután beleszeretnek egy olyan férfibe, aki nem passzol hozzájuk, megpróbálják megmagyarázni, miért nem baj, hogy mégsem annyira tökéletes a kapcsolat...
Forrás:

Ennek a bátor, erős, magabiztos csillagjegynek a szülöttei hajlamosak olyan férfiak után futni, akik sajnos nem viszonozzák az érzéseiket. A Kosokra jellemző, hogy úgy gondolják, képesek megváltoztatni a rosszfiúkat, és hogy a szerelem mindent legyőz. Tévhitekbe kergetik magukat: gyakran reménykednek abban, hogy a srác, aki még nem viszonozza az érzéseiket, hamarosan ráébred arra, milyen nagy hibát követ el, és végre beléjük szeret. Ez pedig rengeteg időt vesz el, mire rájönnek, hogy sajnos ez nem fog megtörténni, és végre továbblépnek.
Forrás:

Igazi romantikus lélek vagy, aki hisz a mindent elsöprő, Szerelmünk lapja-féle kapcsolatokban. A gond, hogy hajalmosak olyan férfiakba beleszeretni, akik mondhatni elérhetetlenek számukra. Náluk nem kell attól tartani, hogy túlságosan nyomulni kezdenének; inkább titokban tartják a dolgot, és közben folyton arról álmodoznak, hogy végre viszonozza a kiszemeltjük az érzéseiket. Pont úgy, mint az Igazából szerelem című film szereplője, Sarah, aki évekig epekedett titokban Karl után.
Forrás:

A skorpiók köztudottan magabiztosak, és az egójuknak sem kell plusz fényezgetés. Ezért nehezen hiszik el, és még nehezebben dolgozzák fel, hogy valaki mégsem viszonozza az érzéseiket. Ezért ahelyett, hogy továbblépnének és új emberekkel ismerkednének, inkább mindent elkövetnek, csak hogy megszerezzék a másikat. Ha te is Skorpió vagy, biztos, hogy nem egyszer próbáltál 'véletlenül' összefutni a kiszemelteddel egy buliban vagy bárban, tiniként a suliban.
Forrás:

A Bikák megszokták, hogy megszerezik azt, amire vágynak. Amikor viszont valami túl egyszerűen az övék lesz, hamar ráunnak; épp ezért hajlamosak olyan férfit kiszemelni, aki nem lehet az övék. Mivel kimondottan makacs személyiségűek, nem adják fel egykönnyen, ezért mindent megpróbálnak bevetni, hogy végül elcsábítsák a kiszemeltjüket. Ha mégsem járnak sikerrel, úgy vannak vele, hogy legalább megpróbálták.