Galéria

10 smink ecset, amelyre minden nőnek szüksége van: De vajon melyik mire való?

Forrás: Lapos alapozó ecset

Ezzel az ecsettel tudod felvinni a krémes állagú alapozókat. Szépen, egyenletesen juttatja a bőrödre a festéket, és a lapos formával könnyű eldolgozni.
Forrás: Korrektor ecset

A lapos, kicsi fejű korrektor ecsettel szépen elfedheted a szem alatti karikákat. Dolgozz fektetett pózban vele, vagy épp töltsd ki a kis helyeket a végével.
Forrás: Beauty blender

A kis szivacs mindkét vége alapozó eldolgozására szolgál. Amikor felvitted a lapos ecsettel az alapozót, simogató mozdulatokkal dolgozd ügyesen a bőrödbe a beauty blenderrel. A szemed környékén a legkisebb zugokat is eléred a hegyes végével.
Forrás: Kabuki ecset

A kabuki ecset a bronzosító felvitelét könnyíti meg. Ezzel vidd fel az arccsontod alá, a homlokod két szélére és egy kicsit az álladra. Nem kell nagyon rányomni az arcodra. Az ecset jellemzője, hogy duci az alakja, és nincs szára.
Forrás: Korrektorecset

A kicsi, lapos fejű ecsettel bárhova felviheted ügyesen a korrektort. A szemed alatti karikákra a legjobb, ha fektetve alkalmazod.
Forrás: Szemhéjpúder ecset

A szemhéjad bármelyik részére felviheted vele a szemhéjpúdert. Ablaktörlőszerű mozdulatokkal dolgozz vele.
Forrás: Satírozó ecset

Tedd lágyabbá a szemhéjpúderedet, dolgozd el a satírozó ecsettel a port. Ezt az ecsetet a legaljánál fogd, és körkörös mozdulatokkal dolgozz.
Forrás: Szemhéjtus ecset

Mártsd bele a krémes vagy zselés állagú szemhéjtusba, és már húzhatod is a cicás vonalat. Ez a legegyszerűbb módja a tökéletes tusvonalnak. Ha ez már megy, akkor próbálkozhatsz a filces verzióval is.
Forrás: Füstösítő ecset

Húzd ki a szemedet alul és felül puha szemceruzával, majd satírozd el a füstösítő ecsettel. Így nem vonalas, hanem szépen eldolgozott és szexi lesz a hatás.
Forrás: Szemöldökecset

Fésüld meg felfelé irányba a szemöldöködet a kefével, majd a ferde ecset segítségével töltsd ki porral vagy géllel.