Galéria

Ezeket a filmeket nézd meg a pasiddal Valentin-napon

Forrás:

Egy film, ami tele van viccekkel, és mélyreható érzelmekkel! A sztori főszereplője Tim, aki 21 évesen jön rá, hogy a családjának férfitagjai képesek utazni az időben. Ezért egész életét arra teszi fel, hogy megszerezze Mary-t, és nagyon boldog házasságban élhessen vele. Csakhogy még ennek a különleges képességnek is vannak árnyoldalai...
Forrás:

Ryan Reynolds és Sandra Bullock közös filmben garancia a nevetésre! A sztori szerint Andrew már évek óta dolgozik a szörnyűséges főnök, Margaret alatt, csakhogy végre előreléphessen karrierjében. Arra viszont még ő sem számít, hogy miután a főnökét a lejárt vízuma miatt ki akarják toloncolni, kénytelen lesz felvenni a titkos vőlegény szerepét. Hogy az álca tényleg hihető legyen a hatóságok előtt, Andrew magával viszi Margaretet Alaszkába, hogy bemutassa a családjának az esküvő előtt. Eszméletlenül vicces film!
Forrás:

Beth, a munkamániás múzeumi dolgozó húga esküvője miatt kénytelen egy nap szabit kivenni, hogy Rómába utazzon a lagzira. Itt ismerkedik meg Nickkel, aki láthatóan fülig belezúg a gyönyörű nőbe, és az esküvő után minden erejével azon van, hogy megtalálja őt. Csakhogy van egy kis bibi: nem ő az egyetlen udvarló, ugyanis Beth különleges varázslatot hajtott végre saját tudta nélkül. Amikor ugyanis kivett a szökőkútból néhány érmét, azok tulajdonosai mágikusan szerelmesek lettek a lányba, és a lehető leghihetetlenebb módokon próbálják felkelteni a figyelmét.
Forrás:

Tuck és Franklin már régóta együtt dolgoznak ügynökként, és bár a személyiségük teljesen eltérő, mégis nagyon jó barátok. Előbbi családra és szerelemre vágyik, utóbbi pedig csak szimplán szórakozna. Mégis minden a feje tetejére áll, amikor ugyanazon a napon, egymás tudta nélkül megismerkednek a bűbájos Laurennel. Amint erre ráébrednek, elkezdenek megharcolni a nő kegyeiért anélkül, hogy felfednék előtte, valójában jól ismerik egymást. De vajon meddig tudják ezt titokban tartani?
Forrás:

Egy újabb Ryan Reynolds-film, ami kevésbé kapott akkora reflektorfényt, mint a többi romantikus vígjátéka. Pedig megérdemelné! A sztori szerint a pufi, pattanásos Chris már gyerekkora óta szerelmes Jamie-be, aki ugyan nagyon szereti a srácot, de csak testvérként. A srác végül egy nagy megaláztatás után eltűnik a város szeme elől, majd tíz évvel később visszatér: ezúttal viszont már nagymenő fogorvosként dolgozik, és eszméletlenül jól néz ki! Mégsem alakul minden olyan egyszerűen, ahogyan ő azt elképzelte...
Forrás:

Daniel Radcliffe 2013-as romantikus vígjátékát sem szabad lehagyni a listáról! A főszereplő Wallace rengeteg rosszul sikerült kapcsolaton van túl, ezért feladja a hitet az Igaziban. Ekkor ismerkedik meg Chantry-vel, és rögtön egymásra hangolódnak. Csakhogy van egy kis gond: a lánynak ugyanis komoly kapcsolata van, és tényleg csak barátként tekint Wallace-re. Ő pedig belemegy ebbe a helyzetbe, ami nem kevés bonyodalmat okoz az életében...
Forrás:

Ned még a széltől is óvta imádott lányát, ezért nem csoda, ha nehezen fogadja el a tényt, hogy Stephanie komoly kapcsolatban él. Amikor viszont sikerül megbarátkoznia a ténnyel, jön a következő hidegzuhany: Laird valójában egy kimondottan őrült, szinte teljesen elviselhetetlen milliomos, aki a lehető legfurább módokon igyekszik meghódítani a család szívét. Készülj a garantált nevetésre!
Forrás:

A Deadpool 2016-ban épp Valentin-nap környékén jött ki a mozikba, és a srácok nem győzték hangoztatni, hogy ez igenis egy romantikus történet – némi akcióval fűszerezve. Oké, valójában utóbbiból több jutott bele, de mégis szuper választás lehet ez február 14-én. A pasid biztosan imádja a filmet, te pedig imádni fogod a főszereplő Ryan Reynoldsot.