Galéria

Megkérdeztem: ezt gondolják a férfiak Valentin-napon

Forrás:

Az öcsém:

„Ha Valentin-napon hívom el moziba, akkor azt már komolyabb randinak tekinti?”
Dani kapva kapott az alkalmon és feltette nekem az eme nappal kapcsolatos legfrissebb dilemmáját.

 


Forrás:

Az apósom:

„Miért néz így rám, valamit megint elfelejtettem?”
Zoli szerint ez egy évente ismétlődő rítus közte és az anyósom között, amikor kimegy a fejéből, hogy hazafelé megálljon a virágárusnál.

 


Forrás:

A nagyapám:

„Nálunk sosem volt ez divat! Örülök, hogy a házassági évfordulónkra emlékszem, arra se mindig!” – mondja a papám, akitől pontosan erre a válaszra számítottam.

 


Forrás:

A férfi kollegák:

„Ugye ez nem olyan, mint a nőnap? Hál’ istennek, akkor most nincs virág mindenkinek!”
Korábbi férfi főnökeim szokása volt, hogy meglepték a hölgy dolgozókat egy kis édességgel nőnapon. Amikor azonban jött a Valentin-nap, tapintható volt körülöttük a megkönnyebbülés.

 


Forrás:

Az apukám:

„Hazafelé még megállok a plázában és veszek neki egy szép charmot  a karkötőjére. Meg egy nagy csokor rózsát.”
Hiába, ő az igazi úriember a családban, aki még soha egyetlen alkalmat sem hagyott ki, hogy megörvendeztessen bennünket valami kis aprósággal, a szerelmének pedig bármikor lehozná a csillagokat. Anyukám barátnői gyakran mondják is, hogy el van kényeztetve, mert ő az átlagos napokon is kap virágot, vagy gyakran várja otthon egy kis meglepi, pédául egy finom vacsora.

 


Forrás:

A férjem:

„Inkább egy vacsi, mint hogy még egyszer végig kelljen hallgatnom azt a koncertet. Remélem elfelejtette, hogy aznap lesz.”
Tudom, pontosan ez zajlik az én drágám fejében, amikor pedig szembesítem vele, széles mosolyra húzza a száját és hozzáteszi: „tudod, hogy szerintem hülyeség az egész!”.


Forrás:

A férfi eladó a borboltban (akihez elég gyakran járunk):

„Vannak most akciós Valentin-napi csomagjaink is, két bornak biztos jobban örülne a párja, mint egynek...”
Hiába, ismeri a vásárlóit! Amúgy csak egy előrendelt palackért mentem be az apósom szülinapjára, de ha már ott voltam, gondoltam, rákérdezek a különleges ajánlatokra. Elég gyorsan előtérbe került a Valentin-nap.

 


Forrás:

Egy jó barátom, Bálint:

„Amióta az eszemet tudom, a család ilyenkor engem ünnepel. Épp ezért imádom, hogy esetemben nem azon van a hangsúly, hogy én lepjek meg valakit.”
Így ugyebár könnyű, kedves Bálintok és Valentinok!