Galéria

A Hollister különleges parfümjei

Forrás:

A LÁNY: Káprázatos, mint a kaliforniai égbolt, szabadnak született és nyitott az izgalmakra. Napkeltétől napnyugtáig csodálja a táj gyönyörű pink, koral és sárga árnyalait. Amerre jár, ő maga is úgy tündököl, mint egy fényes napsugár.

AZ ILLAT: Virágos, gyümölcsös, egzotikus. Ez a vidám, napos illat már az első pillanatban elcsábít a napsütötte őszibarack, a frissítő kókuszvíz és a tündöklő mandarin elegyével. Egzotikus tiara virág, vízililiom és pink frézia illata dominál a szívjegyben, majd fehér homok, vanília orchidea és fás jegyek teszik teljessé a varázst az illat alapjában. Mámorító, akár egy lány nevetése a napos ég alatt.

Fejjegyek: Napsütötte őszibarack, KÓKUSZVÍZ, Mandarin
Szívjegyek: Vízililiom, Pink frézia, TIARA VIRÁG
Alapjegyek: FÁS JEGYEK, Fehér homok, Vanília orchidea

INSPIRÁCIÓ: Egy csodálatos naplemente kínálta izgalmak inspirálták.
Forrás:

A SRÁC: Magabiztos, optimista és karizmatikus, számára minden nap egy új kaland. A kék és zöld minden árnyalata inspirálja, laza és természetes, barátait mágnesként húzza a kalandokba. Mindenkit magával hív, hogy együtt élvezzék a kaliforniai napot és a hullámokat.

AZ ILLAT: Friss, fás, fougere. Szemtelenül férfias mégis üdítően könnyed, mint pár csepp hullámverte víz a napsütötte bőrön. Gazdag mandarin, fehérbors és friss kaliforniai levegő hódít a fejjegyben, majd levendulavíz, zsálya és muskátli dominál a szívjegyben. Az alapjegy érzékiségét a meleg fás jegyek és a pézsma adja. Ezek az ellentétes jegyek tökéletesen megragadják Kalifornia izgalmait.

Fejjegyek: KALIFORNIAI LEVEGŐ, Fehérbors, Bergamot
Szívjegyek: LEVENDULAVÍZ, Zsálya, Muskátli
Alapjegyek: Szantálfa, Pézsma, FÁS JEGYEK

INSPIRÁCIÓ: A csillogó hullámokon tükröződő csodálatosan kék ég.
Forrás:

Csinos és tündöklő lány, fiatal és spontán, ez teszi őt egyedivé. A barátaival töltött idő jelenti számára a legtöbbet. Imádja a naplementét nézni, a pink, sárga és narancssárga árnyalataiba merülve izgatottan várja, hogy mit hoz a holnap.

AZ ILLAT: Kirobbanó szikrát keltve keveredik a kaliforniai virágok illata a lédús citrusokkal, míg a jeges szorbé felfrissülést hoz a forró napon. Az illat alapjegyében meleg és körülölelő fás jegyek és borostyán állítja helyre a tökéletes egyensúlyt. Mindezen összetevők együtt keltik életre a kaliforniai naplemente csodálos színeit és hangulatát.

Fejjegy: CSILLAGGYÜMÖLCS, szeder szorbé, tündöklő birsalma
Szívjegy: VAD ORCHIDEA, hibiszkusz, kaliforniai kakukkmák
Alapjegy: napsütötte szantálfa, KRISTÁLYOS BOROSTYÁN
Forrás:

Ő a laza, menő srác, aki imádja kaliforniai életét, a szörfözést és a tengerparton töltött időt. Számára a végtelen kaliforniai nyár a tökéletes hely és idő a barátokkal töltött pillanatokra, melyek örök emlékké válnak. Magabiztos, élettelteli személyiség, éppen ezt ragadja meg a Wave illata, mely tele van frissességgel és energiával.

AZ ILLAT: Az energikus és frissítő fejjegyben grapefruit és bambusz levelek idézik az óceáni fuvallatot, míg férfias szívjegyben ciprusos jegyek, levendula és napos neroli kelti életre a rusztikus kalifornia illatát. A tiszta és meleg alapjegyben sós-vizes-fás jegyek keverednek, esőerdei tonkabab és krémes pézsma emlékeztet a tenger vizére, a homokra és a szakadatlan napsütésre.

Fejjegy: bambusz levelek, CITRUSOS YUZU, friss grapefruit
Szívjegy: CIPRUSOS-FÁS JEGYEK, levendula, neroli
Alapjegy: esőerdei tonkabab, pézsma, SÓS-VIZES FA