Galéria

Life hack-ek, amiket mindenkinek érdemes bevetnie a reptéren

Forrás: Legyenek nálad zárható konyhai zacskók, amelyekbe a folyadékokat, kozmetikai eszközöket csomagolhatod. Ha ezekben viszed fel az egy decinél kevesebb folyadékokat a gépre, nem szedik szét a neszeszeredet az átvizsgáláskor, hanem elsőre egyértelműen látszik, mi van nálad. Sőt, így nem kell drágán venned a reptéren ilyen zacsikat.
Forrás: Vigyél egy üres vizes üveget. Az üres kulacsot vagy üveget beengedik a váróba, és fel a gépre, így bármikor megtöltheted vízzel, ami ingyen van.
Forrás: A feladott bőröndödre köss egy sálat, így tutira megismered majd, amikor a csomagkiadó szalagon keresed.
Forrás: Mindig a bal oldali kapuknál állj sorba a biztonsági átvilágításon. Mivel az emberek nagy része jobbkezes, sokkal hajlamosabbak a jobboldali kapukhoz beállni, ettől pedig nagyobb sor alakul ki azokon a helyeken. Trükközd ki a rendszert, és állj a legmesszebbi checkpontokhoz!
Forrás: Ha nem fér be a kabátod a bőröndödbe, vagy épp nincs hely még több pulcsinak vagy pólónak, vedd fel őket, így magaddal tudod vinni.
Forrás: Mindig legyen nálad kézkrém és arckrém, mert a repülőn nagyon szárítja az arcodat és a kezeidet a klíma. Ha épp a szállodában adtak fürdőszobai mini testápolót, azt vidd magaddal, mert a mérete pont kiváló a repülőre.
Forrás: Töltsd le az offline térképet a váróban, amíg a járatodra vársz. A reptéri wifivel gyorsan megoldhatod, és azon a helyen, ahová utazol, máris lesz térképed internet nélkül is.