Galéria

Így próbálja eltitkolni a pasid, hogy igazából tényleg féltékeny – a csillagjegye szerint

Forrás:

Amikor egy Kos pasi féltékeny lesz, a személyisége teljesen megváltozik. Persze egyébként is jellemzőek rá a nagy érzések és a változékony természet, de ilyenkor konkrétan alig ismersz rá. Mivel ritkán lesz féltékeny, nehezére esik irányítása alatt tartani ezt az érzést. Emiatt van az, hogy ha például külön programot terveztek a hétvégére, ő valamilyen kifogással mégis átmegy hozzád. Ilyenkor arról szeretne megbizonyosodni, hogy alaptalan volt a félelme.
Forrás:

Amikor egy Bika férfi lesz féltékeny, sokkal érzelmesebbé válik, mint ahogyan azt megszokhattad. Egyébként is jellemző rá, hogy gyakran küld 'jó reggelt' üzenetet, de ha féltékeny lesz, már át is lép a ragaszkodásával egy határt. Ilyenkor nem csak reggel, hanem konkrétan egész nap üzenetekkel bombáz és tudni szeretné, éppen mit csinálsz, merre és kivel. Ha pedig együtt mentek valamerre, biztosan tudtára adja másoknak, hogy ti együtt vagytok – például testbeszéddel.
Forrás:

Az Ikrek pasi ügyesen kezeli a kapcsolatban lévő problémákat, de ha féltékeny lesz, már nem tud ilyen jól lavírozni. Ilyenkor hajlamos arra, hogy  tükrözze a viselkedésedet: például te sokat csetelsz este a telefonodon, ezért ő is rögtön üzengetni kezd másoknak, hogy észrevedd, mennyire zavaró ez. Ráadásul sokkal kevésbé lesz beszédes, mint általában, ezért rögtön érezni fogod, hogy valami nem stimmel nála.
Forrás:

Egy Rák pasi alapjáraton nagyon érzelmes, de ha még féltékeny is mellé, készülj arra, hogy rengeteg ellentétes érzelem fog dúlni benne! Ilyenkor nehéz lesz megérteni, mit szeretne. Egyik pillanatban még azt mondja, hogy nyugodtan mozdulj ki a csajokkal, majd a következőben meggondolja magát és közös programot akar. Passzív-agresszív módon adja tudtodra, hogy féltékeny: érezteti veled, hogy valami zavarja, de sokáig nem mondja el. Majd amikor igen, azt valahogy úgy teszi meg, hogy 'miért nem kérdezed meg az úúúj barátodat, akivel találkozol holnap?'.
Forrás:

Az Oroszlán férfi szentül meg van róla győződve, hogy ha féltékeny, akkor annak biztosan oka is van, mert egyébként nagyon magabiztos az érzéseit illetően. A mindig optimista srácból hirtelen barátságtalan, goromba férfi lesz, de még ezek után is tagadja, hogy bármiféle baja lenne. Arról nem is beszélve, hogy túldramatizál mindent: ha mesélsz egy sztorit a srácról, aki féltékenységet váltott ki belőle, biztos, hogy nagyon ellenszenvesen nyilatkozik róla, és a szemforgatás sem marad el.
Forrás:

Amikor egy Szűz pasi féltékeny lesz, az első reakciója, hogy rögtön megpróbálja eltitkolni. Emiatt kicsit eltávolodik tőled és csendesebbé válik, mert szeretné egyedül feldolgozni az érzéseit. Ő biztosan nem fog drámai helyzeteket teremteni és kérdőre vonni, inkább kifogásokat talál arra, hogy egyedül lehessen.
Forrás:

Amikor egy Mérleg férfi féltékeny lesz, inkább taktikát vált: azt gondolja, ha elkezdi felmagasztalni saját magát előtted, rájössz, hogy nála jobb pasit sosem találhatnál, és megnyugszik. Ezt követően sokkal érzelmesebb lesz veled, mint általában: ölelget és kedves szavakkal próbál visszaédesgetni, ha pedig ez sem válna be, inkább flörtölni kezd másokkal, akár a szemed láttára. Mindezt azért, hogy megmutassa, ő is féltékennyé tud tenni téged.
Forrás:

A Skorpió férfi nem tudja elrejteni jól a féltékenységét; rögtön mérges lesz, amit nem is próbál titkolni előtted. Rögtön paranoiás lesz, és még az sem áll távol tőle, hogy ráírjon a másik srácra, csak hogy kiderítse, van-e alapja az érzéseinek. Hiába mondod el neki, hogy nincs oka féltékenykedni, ő csak akkor nyugszik meg, ha saját maga bizonyodhat meg erről.
Forrás:

Amikor egy Nyilas férfi féltékeny lesz, először megpróbálja maga előtt is letagadni a dolgot. Ugyan már, ő nem az a típus, aki ne tudná irányítani az érzéseit! Legalábbis ezt gondolja. Amikor viszont mégis beismeri, hogy ez áll a háttérben, lazán próbálja tudtodra adni: elsüt néhány viccet ezzel kapcsolatban, de valójában totál komolyan gondolja. Ő tipikusan az a személy, aki nem szeret új érzésekkel megbirkózni, és nem is igazán tudja, hogy fogjon neki, ezért még az is könnyen előfordulhat, hogy teljesen elkeseredik a féltékenysége miatt.
Forrás:

Amikor egy Bak pasi féltékeny lesz, teljesen negatív hozzáállása lesz mindenhez, ami a szerelemmel kapcsolatos. Képes bármibe belekötni, és még a viselkedése is megváltozik olyan szempontból, hogy nem figyel megfelelően a kapcsolatotokra. Arról nem is beszélve, hogy kimondottan gyanús lesz számára minden, amit csinálsz, amikor nincs melletted.
Forrás:

A Vízöntő pasi egyike azoknak, aki biztos abban, hogy a végletekig titkolni fogja a féltékenységet. Még akkor is, ha te szóba hozod a dolgot, ő profi módon fogja letagadni az érzéseit, és még te is elhiszed, hogy igazat mond. Valójában viszont rengeteg gondolat cikázik a fejében, ami annyira leköti a figyelmét, hogy sokkal csöndesebb lesz, mint általában.
Forrás:

Amikor egy Hal férfi féltékeny lesz, úgy érzi, hogy meg kell küzdenie a figyelmedért valaki mással. Meggyőződése, hogy ő rontott el valamit, ami miatt elkezdtél érdeklődni egy másik srác iránt, és távolságtartóbbá válik. Ezzel azt szeretné közölni veled nagyon drámaian, hogy ha menni szeretnél a kapcsolatból, ő nem fog megállítani – már ha tényleg ez a szíved vágya. Nem könnyű ezzel megbírkózni, hiszen egy idő után zavaróvá válhat, hogy mindig az áldozat szerepét veszi magára.