Galéria

Ajándékok Valentin-napra csillagjegyek szerint

Forrás: Nézd meg, melyik csillagjegy szülöttje minek örülne!
Forrás:

Imádja az újdonságokat, innovatív ajándékokat. Nagyon örül a monogramját tartalmazó meglepetéseknek, de egy élénkszínű sál, ékszer is jó ötlet lehet.

 


Forrás:

Imádja a luxust, és fontos számára az elegancia. Érdemes alaposan átgondolnod, hogy mit adsz neki, mivel az időtálló, praktikus daraboknak örül a legjobban. Egy minőségi pizsama, az ételkülönlegességek és az ékszerek is szuperek számára!

 


Forrás:

Bármi, ami segít abban, hogy másokkal tartsa a kapcsolatot, megfelelő ajándék lehet. A Polaroid vagy Instax gépek, egy hétvégi brunch is örömet okoz neki. 

 


Forrás:

Szeret kellemes, kényelmes környezetben lenni és mivel nagyon szentimentális, sokkal jobban szereti a Valentin-napot, mint bármelyik másik csillagjegy. Egy szép díszpárna és egy kézzel készült szerelmes képeslap is szuper ajándék a számára.

 


Forrás:

Imádja a hajápoló termékeket és az egyedi ékszereket, ezekkel biztos, hogy nem lőhetsz mellé.

 


Forrás:

Elképzelhető, hogy gyűjt valamit, így jó ötlet lehet új darabokkal gazdagítani a meglévő arzenálját, vagy akár bármi olyannal meglepni, ami segíthet a rendszerezésben. Mivel az egészsége is fontos számára, egy okosóra, aktivitásmérő is örömmel tölti el.

 


Forrás:

Amellett, hogy romantikus, szeret elmerülni a gondolataiban, így egy inspiráló könyv tökéletes ajándék lehet számára. A szép ékszereket, parfümöket is szereti, annak pedig különösen örül, ha személyessé teszed őket.

 


Forrás:

A legszexibb csillagjegy, de szeret egyedi és különleges lenni. Az old school dolgokért is tud lelkesedni, így egy bakelitlemez, egy fekete kiegészítő vagy egy French press kávéfőző is szuper ajándék lehet a számára.

 


Forrás:

Szereti a természetet és imádja a kalandokat, ezért egy kirándulás vagy egy nagy táska – amiben elférnek a napi rohanásban használt cuccai – is remek választás lehet a számára. 

 


Forrás:

Ő a csillagjegyek vezetője, ezért szereti a visszafogott, de márkás cuccokat. Egy fekete vagy szürke táska, egy menő képkeret vagy más egyedi ajándék is tökéletes lehet a számára. A sportolás sem áll távol tőle, ezért a kedvenc sportjához való felszerelésnek is örül.

 


Forrás:

Mivel szereti a kütyüket, ugyanakkor elég nomád életet él, a telefontok vagy egy finom illatgyertya is egyaránt tökéletes meglepetés lehet. Szeret a barátaival lenni, ezért egy éttermi utalványnak vagy társasjátéknak is örül.

 


Forrás:

Szeret álmodozni és hisz a varázslatokban. Egy spa-kezelés közben maximálisan ki tud kapcsolódni, de mivel elég szentimentális, a fotóalbum is jó választás lehet neki.