Galéria

Itt a Katalin hercegné-kapszulakollekció: így állítsd össze 13 „egyszerű” alapdarabból

Forrás:

Lapruha

2010-es eljegyzésén is ilyesmit viselt, ezért egy igazi Katalin-rajongónak kötelező beszereznie egy lapruhát. Ez a Diane von Furstenberg-ruha például bárkinek a szekrényében jól mutat.

 
Forrás:

Ingruha

Ehhez hasonló végiggombolós ruhákban számtalanszor láthattuk már a hercegnét, ezért egy ilyennek is bérelt helye van a kollekcióban.

 
Forrás:

Élénk színű kabát

Lehetőleg minél többféle. Egy Kate-stíluskövető természetesen nem vehet fel télen pufikabátot, mit szólnak majd a bulvárlapok? Inkább trenchcoat vagy klasszikus vonalú szövetkabát kell, méghozzá merész árnyalatokban.

 
Forrás:

Csipke koktélruha

Ha koktélruha szerepel a dresszkód-leírásban, akkor Katalin előszeretettel választ csipkét. Gyűjtőknek kötelező egy olyan bíborszínű darab ceruzaszoknya-fazonnal, mint ez a Dolce&Gabbana.

 
Forrás:

Nude L. K. Bennett magas sarkú

Simán megéri a 200-300 dollárt ez az alkalmi cipő, amely egyszerűen mindenhez megy. Mert néha még Katalinnak sincs kedve gondolkozni, hogy milyen cipőt vegyen az aktuális outfitjéhez!

 
Forrás:

Tengerészkék blézer, csíkos felső, sötétkék skinny farmer és parafa telitalpú cipő

Ezeket a darabokat rendszeresen látjuk Kate-en informális alkalmakkor, és persze mindig telibe találnak, akár együtt, akár külön-külön. A sötétkék elegáns, királyi megjelenést kölcsönöz, jól áll a hercegné kék szeméhez – és persze ez is mindenhez megy. A telitalpú cipő pedig a leghétköznapibb összeállítást is feldobja.

 
Forrás:

Sokat látott bőrcsizma

Katalinnak nincs igazán sok régi, a hercegnéi idők előtti darabja, de ez a 12 éves Penelope Chilvers-csizma újra és újra felbukkan a lábán. A jó hír, hogy még mindig kapható, nem egész 500 fontért!

 
Forrás:

Hajháló

Katalin egyszemélyben felelős azért, hogy ez a balerina-kiegészítő visszajött a divatba. A hajháló (pontosabban kontyháló) gondoskodik arról, hogy semmilyen körülmények között ne essen szét a nagy gonddal feltűzött kontyunk, és ez mindössze pár száz forintba kerül.

 
Forrás:

Testszínű harisnya

A hercegné egyik védjegye a harisnya, amelynek nagyon pontosan kell illeszkednie a bőrszínéhez. Egy jól megválasztott testszínű harisnya segítségével akár télvíz idején is mutogathatjuk a lábunkat.

 
Forrás:

Fejdísz

Egy igazi Katalin-rajongó ezt sem úszhatja meg; a hercegné a királyi család más nőtagjait követve kalapkák egész arzenálját vonultatta már fel. Itt vásárolhatsz hasonlókat potom 1000-1500 fontért...