Galéria

Ez a Spice Girl vagy te a csillagjegyed alapján

Forrás: Scary Spice: Nyilas, Skorpió, Halak

Tény, hogy az egyik legszórakoztatóbb bandatag Scary Spice volt. Magabiztos, rendkívül vicces és talán egy kissé különc lány volt ő akkoriban, aki imádta a feltűnő ruhákat – és mindez még jól is állt neki. Nem kérdés, hogy a Nyilas, ami egy igazi tűzjegy, saját magát látja Mel B-ben, hiszen ennek a jegynek a szülöttei is imádják a szórakozást, a kockázatokat és a bulizást. Ugyanakkor a vízjegyek, mint a Skorpió és a Halak is nagyon szenvedélyesek, és a buli lelkeivé tudnak válni.
Forrás: Ginger Spice: Oroszlán, Kos

Noha Scary Spice volt a csapat legbulizósabb tagja, kétségkívül Ginger Spice volt a vezető. Időnként szerette megmutatni a komoly oldalát, így a bandában sok feladat és felelősség zúdult a vállára. Az Oroszlánok, akik szeretik kezükben tartani az irányítást, valószínűleg sok hasonlóságot fedeznek fel magukban és Ginger Spice-ban. Ráadásul ő volt az, aki legjobban hirdette a Girl Powert a csapatban, így nagyon sokban hasonlít egy Kos személyiségéhez is, aki szereti hangoztatni a véleményét és harcol is a saját igazáért.
Forrás: Sporty Spice: Vízöntő, Bak

Sporty Spice nevéből adódóan a banda legaktívabb, legsportosabb tagja volt. Noha nem csillagjegytől függ, hogy ki mennyire szereti a mozgást, azért a többségük mégsem merne olyan ruhákban elmenni otthonról, mint azt ő tette anno. Épp ezért egy Vízöntő tud talán a legjobban azonosulni vele, hiszen ők azok, akik sokkal többre tartják a kényelmet az öltözködés terén. Rajtuk kívül még a Bakok is Sporty Spice-ra hasonlítanak legjobban, ugyanis ők egyáltalán nem hátrálnak meg a nehezebb kihívások elől sem – legyen az sportbeli vagy magánéleti akadály.
Forrás: Posh Spice: Mérleg, Szűz

Ő volt az a bandatag, aki imádott kiöltözni, és nagyon fontos volt a számára a külseje – ami egyébként a mai napig is az. Nem véletlenül Victoria volt az, aki a róluk készült filmben még a katonai akadálypályán is miniszoknyában ment végig! A Mérlegek tudnak leginkább azonosulni vele, mert ahogyan Posh Spice, úgy ők is nagyon sokat adnak a külcsínre, és fontos számukra a divat. A Szűzek pedig nagyon törekszenek a tökéletességre, így akárcsak Victoriának, úgy nekik is fontos, hogy ne menjenek ki az utcára rosszul sikerült frizurával, sem pedig otthoni pihenős ruhában.
Forrás: Baby Spice: Bika, Ikrek, Rák

Baby Spice volt a banda azon tagja, akit hosszú szőke haja és cukorkás kiegészítői miatt nem volt könnyű komolyan venni. De mégis mindenki imádta, hiszen nagyon optimista gondolkodásmódja volt, ezért is van az, hogy az Ikrek vele tudnak legjobban azonosulni. Ennek a csillagjegynek a szülöttei ugyanis már attól nagyon boldogok lesznek, ha szép az idő vagy finom édességet esznek. A Bikák mindig nagyon lazák és szuperek a megérzéseik, így ők is inkább Baby Spice-ra hasonlítanak. És végül, de nem utolsósorban a Rákok is ebbe a csapatba tartoznak, hiszen mindig nagyon kedvesek és érzelmesek, akárcsak a Spice Girls legfiatalabb tagja.