Galéria

Válassz egy szemet és olvasd el, mit árul el rólad

Forrás:

Valószínűleg neked is feltűnt már, hogy sokkal erőteljesebben élsz meg bizonyos érzelmeket, mint mások. Tisztában vagy a saját félelmeiddel, vágyaiddal és céljaiddal, aminek köszönhetően nagyon független vagy, és tudod, hogy nem szabad háttérbe szorítanod magadat. Az emberek néha rejtélyesnek és titokzatosnak tartanak, néhányan pedig kicsit még tartanak is tőled, hiszen hatalmas magabiztosság árad belőled. Ez azért van, mert te tényleg tudod, mit szeretnél az élettől!
Forrás:

Nagyon kedves és barátságos vagy még azokkal is, akik egyébként nem állnak annyira közel a szívedhez. Az emberek emiatt nagyon optimista típusnak tartanak téged, ami igaz is, hiszen amikor rossz történik veled, mindig igyekszel valami pozitívat keresni a helyzetben. A szokások rabja vagy: van egy megszokott rutinod az életedben, amin nem szeretsz változtatni, így a spontaneitás sem túl nagy erősséged. Emiatt ne aggódj, hiszen az a lényeg, hogy képes vagy új célokat kitűzni magad elé, és ha a helyzet úgy kívánja, tudsz alkalmazkodni a változáshoz – csak nem szeretsz.
Forrás:

Igazi megfigyelő vagy, aki nem szereti a felesleges fecsegést, így nagyobb társaságban csak ritkán szólalsz meg. Ez viszont nem jelenti azt, hogy gond lenne a kommunikációddal: sőt, valójában nagyon profi módon tudod kifejezni magad, és a szavaiddal el tudod érni, amit akarsz. De sokkal közelebb áll hozzád, hogy megfigyeld az embereket, és a mozdulataik, mondataik alapján ismerd meg a valódi személyiségüket – és nem azt, amit mutatni próbálnak. Az ismerőseid szerint kimondottan empatikus vagy, hiszen bárki bármit mesél neked, te tényleg odafigyelsz, és nagyon együttérzően reagálsz mindenre.
Forrás:

Szinte biztos, hogy az utóbbi időben nehéz időszakot éltél meg, és bár igyekszel vidámnak látszani, valójában szomorúnak érzed magad mostanában. Nem látod túl pozitívan a jövőt, és kicsit abban is elbizonytalanodtál, milyen célt kellene kitűznöd magad elé. Valószínűleg ez a szomorúság lehet az oka annak, hogy az emberek inkább elszigeteltnek és csendesnek tartanak téged, hiszen alig beszélsz az érzéseidről. Ne félj megnyílni mások előtt, hiszen egy jó beszélgetés rengeteget javíthat a hangulatodon!
Forrás:

Igazi romantikus lélek vagy, aki szeret álmodozni, és emiatt talán túlságosan is cukormázas elképzelésed van az életről. Szeretnél hinni a tündérmesékben, és bár éltél már át csalódásokat, mégsem tudta senki elvenni tőled ezt a hitet. Valószínűleg ez az oka annak, hogy egyébként nagy elvárásaid vannak a kapcsolataidban, de cserében te is próbálsz ezeknek megfeleni. Az emberek aranyosnak tartanak, de ugyanakkor naívnak is, viszont ez téged nem zavar: akkor sem hagyod, hogy lerombolják az elképzeléseidet.
Forrás:

Nálad együttérzőbb embert nehéz lenne találni! Szinte mindegy, milyen sztoriról van szó, te rögtön bele tudod képzelni magad az adott személy helyzetébe, és meg is próbálsz segíteni neki. Hatalmas szíved van, imádod az állatokat, és fontos számodra a környezet védelme is. Talán ez az oka annak, hogy kimondottan érzékeny típus vagy, és az emberek törékenynek tartanak. Pedig valójában hatalmas erő rejtőzik benned, és az empátia egyáltalán nem gyengeség! Mindig vigyázol másokra, lelkeden viseled a sorsukat és kimondottan megértő vagy.