Galéria

Sztárpárok, akik szakítottak, majd ismét összejöttek

Forrás:

Katalin és Vilmos házassága tökéletesnek tűnik, de ez nem mindig volt így. Tíz évvel ezelőtt ugyanis a hercegné véget vetett a négyéves kapcsolatuknak, mert alig tudtak találkozni egymással, ő pedig nem volt biztos abban, hogy ezzel együtt tudna-e élni. Vilmos pedig abban lett bizonytalan, vajon számára Katalin-e az igazi. Amikor viszont végetért a kapcsolatuk, a herceg ráébredt, hogy hibázott, és mindent elkövetett, hogy visszaszerezze szerelmét. Néhány hónap után kibékültek, és azóta is imádják egymást.
Forrás:

Miley Cyrus és Liam Hemsworth egy forgatáson találkoztak, ahol egymásba szerettek, és boldogan éltek egészen 2013-ig. A szakításuk következményét mindenki látta, hiszen Miley teljesen kifordult magából, és folyamatosan felháborító viselkedéséről lehetett csak hallani. Aztán tavaly többször is rajtakapták őket egymás társaságában, így végül bevallották: kibékültek és ismét jegyben járnak. Azóta pedig boldogabbak, mint valaha!
Forrás:

Megan Fox csak 18 éves volt, amikor összejött az akkor 30 éves Brian Austin Greennel. Két évvel később összeházasodtak, és úgy tűnt, minden jól alakul közöttük, mígnem Megan bejelentette a szakításukat, és beadta a válókeresetet is. Végül alig fél évvel később kiderült, hogy ismét babát vár a színésznő, és elvetették a válással kapcsolatos terveket.
Forrás:

Emma és Evan 5 éve kezdtek el randizni, majd 2013-ban őrizetbe vették a színésznőt, mert a hírek szerint megtámadta a párját. Ennek ellenére Evan mégis megkérte a kezét 2014-ben, de alig néhány hónappal később szakítottak. 2015 nyarán aztán ismét egymásra találtak, de csak bő fél évre, mert a rákövetkező évben megint a szakítást választották. Végül a legfrissebb hírek szerint most újra együtt vannak, sőt, el is jegyezték egymást. Ki az, aki ezt nyomon tudja követni?
Forrás:

Alig két hónappal azután, hogy Adam Levine szakított a Victoria's Secret-modellel, Anne Vyalitsynával, randizni kezdett egy másik angyallal. Ő volt Behati Prinsloo. Azonban egy évvel később szakítottak, a Maroon 5 frontembere pedig egy másik Victoria's Secret-modellel, Nina Agdallal kezdett el járni. Ez ám a bonyolult történet, igaz? Adam viszont időközben ráébredt, hogy még mindig Behatit szereti, így szakított a másik modellel, kibékültek, és most már nemcsak házasok, hanem gyermekük is született.
Forrás:

Ma már ők Hollywood egyik álompárja, de még nekik sem volt mindig tökéletes a kapcsolatuk. Jessica Biel és Justin Timberlake 2007-ben jöttek össze, és egészen 2011-ig úgy tűnt, hogy minden szuperül halad közöttük. Azonban négy év után közösen úgy döntöttek, hogy nem illenek össze, és mást akarnak az élettől, de ettől még barátok maradhatnak. Végül alig telt el néhány hónap, és nemcsak kibékültek, hanem el is jegyezték egymást, ma pedig már van egy gyönyörű kisfiuk is.
Forrás:

P!nk négy éven át randizott Carey Harttal, mielőtt 2006-ban összeházasodtak. Azonban mindössze két évvel később különváltak egymástól, és az énekesnő később beismerte, hogy majdnem válás lett a vége. De úgy döntöttek, dolgozni fognak a házasságukon, és milyen jól tették! Hiszen azóta nemcsak kibékültek, hanem megszületett a második gyermekük is.