Galéria

Ha ezeket csinálja egy pasi, igazából csak átmenetileg van melletted...

Forrás: Sosem tervez veled semmit

Minden kapcsolatban kell spontaneitás, de az nem jó, ha minden csak hirtelen jött döntés következménye. Ha a srác teljesen váratlan pillanatokban talál meg és közli, hogy ma találkozhatnátok, arra utal, hogy épp nem volt jobb dolga. Mert aki igazán komolyan gondolja veled, megbeszéli előre az időpontot, és ott te leszel a prioritás. Nem pedig a B-terv.
Forrás:

A legjobbakkal is megesik, hogy az utolsó pillanatban kell lemondani egy randit. Ha ez megtörténik a kapcsolatotokban, ne aggódj, mert semmi rosszra nem utal. Ha viszont sorozatosan ez a helyzet, és már többször is feleslegesen csinosítottad ki magadat, kezdheted átértékelni a dolgokat. Mert a partnered valószínűleg valami jobb programot talál ilyenkor, és inkább azt csinálja, mint hogy veled legyen.
Forrás:

Már lassan egy hónapja találkozgattok, sokat beszéltek, és tényleg olyan, mintha együtt járnátok. Csak egy gond van: a srác nem akarja megfogalmazni, pontosan mi is a kapcsolati státuszotok. Egy pár vagytok vagy csak több mint barátság van köztetek? Akárhogyan is, ha ilyenkor mindig kimagyarázza a helyzetet, és a beszélgetések végére sem tudsz többet a viszonyotokról, nem akarja komolyra fordítani a dolgot.
Forrás:

A kapcsolatoknak az egyik legfontosabb része, hogy a barátod mindig úgy viselkedik veled, hogy abból érezd, mennyire szeret. Ha a te randipartnered hol kedves és bújós, hol pedig távolságtartó, az teljesen összezavarhat. Egy szakértő szerint ezzel azt éri el, hogy maga mellett tart téged, de mégsem hiteti el maradéktalanul, hogy ez egy igazi kapcsolat. Így ha végül másért kilép ebből, nem követ el akkora hibát.