Galéria

11 film, amit receptre kellene felírni rosszkedv esetén

Forrás: Egyszerű tinivígjáték a felszínen, de nagyon okosan van összerakva. És hát... a fiatal Paul Rudd!
Forrás: Ha az egész családnak rossz napja volt... de igazából felnőtt szemszögből is az utóbbi idők egyik legjobb animációs filmjéről van szó, csak az arckifejezéseken hülyére röhögjük magunkat.
Forrás: A 9/11-es terrortámadás utáni traumatizált New Yorkban kiderül, hogy mégiscsak létezik valami, ami bárkit seperc alatt boldoggá tesz: a főzés. Már több vacakul indult esténket megmentette.
Forrás: Örökzöld feelgood film amelynek hősnője egy bájos félmosollyal menti ki magát a szörnyű gyerekkorából (és teszi jobbá a környéken lakók életét).
Forrás: Laza kampuszvígjáték, amelyben lányok és fiúk csatáznak egymással, és ebben nincs egyéb fegyverük a segítségükre, mint az énekhangjuk. Anna Kendrick a legjobb barátnőnk lett ebben a filmben.
Forrás: Wes Anderson filmjei csodálatosan alkalmasak arra, hogy kirángassanak minket az esős téli hétköznapokból, egyenesen bele a színes, szimmetrikus, ugyanakkor ellenállhatatlanul vicces álomvilágba. A Holdfény királyság cserkészromantikája tökéletesen alkalmas minderre, olyan, mint egy hallucinogén drog, csak legális.
Forrás: Igen, mi is sokkal jobban szeretjük a HP-könyveket a belőlük készült filmeknél, de van az úgy, hogy még újraolvasni sincs erőnk, csak nézni a gyönyörűen megkomponált képsorokat és hallgatni John Williams igéző zenéjét (az első három filmben még ő komponált). Az Azkabani fogoly azért lett itt kiemelve, mert ebben a részben bukkan fel először egyik kedvenc szereplőnk, Sirius Black. De be kell vallanunk, az is előfordult már, hogy egy különösen lehangolt korszakunkban pár nap alatt végignéztük mind a nyolc filmet.
Forrás: Szeretjük a musicaleket, főleg amelyeknek gyönyörűen megkomponált zenéje van. És ne feledkezzünk meg Debbie Reynoldsról!
Forrás: Szervezett bűnözés, kolostor, poposított gospel, Maggie Smith – ha ezek vannak, mindenünk megvan!
Forrás: Na jó, megnézzük huszonnyolcadszor is, és közben csóváljuk a fejünket, hogy miért nem forgat Meg és Tom több romantikus filmet együtt.
Forrás: Egy bipoláris szindrómával küzdő fiatalember és egy nemrég megözvegyült lány küzdenek a hangulatingadozásaikkal és a nyugtatófüggőségükkel, s ezt látva a néző fejében is valahogyan felcsillan a remény. Hátha tényleg jobb lesz.