Galéria

5+1 mondat, amiből minden szingli nőnek elege van

Forrás: Micsoda ötlet. Nem, még akkor sem, ha ez a modern kor találmánya és barátaid százai találtak ott férjet/feleséget. Nem, még eszedbe sem jutott felkeresni a love.hu-t, hogy körbenézz.
Forrás: Ez abban az esetben jó tanács, ha te otthon kapaszkodsz a kanapéba és sikítozod, hogy „én márpedig ki nem teszem a lábam!!”. Ellenkező esetben ez egy fölösleges, és így egy rendkívül idegesítő tanács. Nyilván, mint annyi más szingli nő , te is csatlakoztál az összes potenciális pasifogó klubbhoz, a „Túracsoport”-on át az „Autószerelés kezdőknek”-ig.
Forrás: Persze, szeretnék ha úgy éreznéd, hogy a szingli élet egy elérhetetlen dolog, ami neked sikerült. Mint amikor 13 évesen Britney-dalokat énekelve eldöntötted, hogy 10 év múlva világsztár leszel.
Forrás: Na ez így önmagában elég furcsa kérdés. Először is, ha tehetnéd már nem lennél egyedül, másodszor ez úgy hangzik, mintha arról lenne szó, hogy valami baj van veled és nem arról, hogy egyszerűen még nem találkoztál az igazival.
Forrás: Mi van? Leginkább akkor nem számítasz rá, amikor pizsamában a kanapén ülve Bridget Jones-t nézel és pizzát eszel. Értem, hogy sokkal nehezebb szerelembe esni, amikor nagyon koncentrálsz rá, de kérdem én, hogy a francba ne gondolnál a párkapcsolatra, amikor akarsz egyet?!
Forrás: És akkor mi magyarázza azokat az embereket, akik csődtömegek az életben, de a szerelmi életük mesébe illő?