Galéria

Így hat a közelgő szuper kék vérhold a csillagjegyekre

Forrás:

Érdemes beszerezned egy naplót vagy noteszt, ugyanis a hold most arra sarkall, hogy érzelmi síkon változtass az életeden. Te magad is úgy fogod érezni, hogy ideje leülni, és átgondolni, vajon jól csináltad-e a dolgaidat az utóbbi időben. Érzelmesebb leszel, mint általában, és mire elmúlik a hold hatása, te magad is úgy fogod érezni, hogy lelkileg pozitív változáson estél át.
Forrás:

A hold ezúttal a karrieredre lesz hatással! Készülj, mert valószínűleg kapsz egy új állásajánlatot, vagy egy kis plusz pénzt, de akár az is lehet, hogy egy munkád után hatalmas dicséretet kapsz. Most a melódban nem nagyon tudsz tévedni, így nyugodtan bevállalhatsz plusz feladatokat. Ha pedig egy ideje váltáson gondolkodsz, vagy egy új projektet kezdenél, bátran tedd meg, mert az univerzum segíteni fog a megvalósításban.
Forrás:

A párkapcsolatodban a telihold hatására egészen máshogy fogsz látni dolgokat. Amiben eddig nem voltál biztos, az most kristálytiszta lesz. Ne gondolj rögtön rosszra: lehet, hogy az derül ki számodra 100%-ig, hogy a pasid veled képzeli el a jövőjét. Persze a hold hatása nem csak a szerelemben nyilvánulhat meg: könnyen előfordulhat, hogy valamelyik barátodról tudsz meg olyan infót, amit eddig csak sejtettél. Ez lehetőséget ad arra, hogy felkészülj lélekben a pillanatra, amikor valóban kiderül a dolog, és megfelelően tudd kezelni a helyzetet.
Forrás:

A kékhold serkentőleg hat a kreativitásodra, és ezt érezni is fogod. Szinte minden képes inspirálni téged, meglátod a szépséget a részletekben is, és nagyon eltökélt leszel. A kreaitivitásodat szeretnéd kiélni, így simán lehet, hogy belefogsz egy új nyelv tanulásába vagy szimplán csak festegetni, fotózni kezdesz. Ez az időszak tökéletes ahhoz, hogy kitaláld, mi érdekel igazán: és ez az egész évedet meg fogja határozni.