Galéria

Ezekre csak azok a párok képesek, akiket egymásnak teremtett a sors

Forrás:
Nincs tabutéma

Már jól ismeritek egymást a pasiddal, megbíztok egymásban, és képesek vagytok megnyílni; ha egy kapcsolat eljut erre a szintre, nem léteznek tabutémák. Ha úgy érzed, bármit elmondhatsz a szerelmednek, és ő is ugyanígy van ezzel, arra utal, hogy nagyon erős a kettőtök közötti kapcsolat.

Forrás:

Azok a párok a legboldogabbak, akik nagyon sokat nevetnek együtt. Ha képesek vagytok megviccelni egymást, és sosem telik el úgy nap, hogy ne nevetnétek egy jót közösen, máris erősebbek vagytok, mint a többség. Amellett ugyanis, hogy egy párt alkottok, ti ennél többek is vagytok: barátok és társak egyaránt.
Forrás:
A legjobbat hozzátok ki egymásból

Akkor jövünk rá, hogy mennyire igaz ez a mondat, amikor megtapasztaljuk, milyen egy boldog kapcsolatban élni. Ilyenkor a párod a legjobbat hozza ki belőled: támogat, segít előrehaladni, motivál. Mellette nyugodt vagy, és még te magad is úgy érzed, hogy jobb emberré válsz. Ez pedig kölcsönösen igaz mindkettőtökre!

Forrás:
Nem létezik kínos csend

Amellett, hogy képesek vagytok mindenről beszélgetni, mégis vannak olyan alkalmak, amikor csöndben maradtok. Ezek a pillanatok mégis kellemesek: nálatok nem létezik kínos csend, hiszen minden olyan természetesnek és magától értetődőnek tűnik.

Forrás:

Ő az első, akinek el akarod mesélni, mi történt veled, és ezt meg is teszed. Nem érzed úgy, hogy talán nem kellene zavarnod egy üzenettel, hiszen pontosan tudod, hogy mindig nagyon örül neked. Nincs többé taktikázás: minden cselekedetetek őszinte és igaz.