Galéria

9 Meryl Streep film, amit képtelenség volna megunni

Forrás:

Az első női brit miniszterelnök, Margaret Thatcher életéről és hatalomra jutásáról szól a film, s a színésznő minden erejét bedobta, hogy hitelesen tudja hozni a figurát. Nos, szerintünk sikerült neki.
Forrás:

Streep a híres szakácsnőt, Julia Childet alakítja a kedves történetben, akinek a kiadott receptjeit hosszú-hosszú évekkel később végigfőzi egy Julie nevű hölgy, aki már-már bálványozza őt. Mennyei!
Forrás:

Azt semmiképpen sem bonyolult megállapítani, hogy Meryl és Alec Baldwin remekül passzoltak a filmvásznon. Ez a bájos történet egy elvált házaspár sztoriját meséli el, amikor a párt valahogyan újra összehozza az élet. De persze ez a kapcsolat egyszerűen bonyolult...
Forrás:

A Runway magazin fejét, istennőjét és egyben rettegett főnökét játsza Streep ebben a limonádéban, amit időről időre meg kell néznünk. Nem is mondunk róla többet, maximum azt, hogy: 'ennyi!'.
Forrás:

Ebben azután jól megmutatja a színésznő, hogy neki bizony még az énekhangja sem semmi, hiszen végigénekli szinte az összes Abba-slágert a filmben. Kirobbanó lendülettel játszik a romantikus moziban, és persze humorból is bőven kijut a nézőknek.
Forrás:

Ebben a korai filmjében egy édesanyát alakít Streep, aki elhagyja a férjét és a gyermekét, hogy megvalósíthassa önmagát. Mire az egyedül maradt család végre talpra állhatna, persze újra megjelenik a színen a főhősnő. Megunhatatlan.
Forrás:

Ez az a film, amit még az anyukátok is biztosan vagy tíszer látott, annyira magával ragadónak találta a történetet és annak szereplőit. A nem túl szerencsés sorsú asszony férjével Kenyába költözik, ahol kávéültetvényeik vannak. Sajnos hamar kiderül, hogy ez a házasság nem az igazi, és ekkor elkezdődnek a szívszorító kalandok.
Forrás:

Bruce Willis és Goldie Hawn oldalán parádézik a színésznő, aki mit is mondjunk: hulla jól néz ki a filmben! A főhősnők örök fiatalságra vágynak, s felhörpintenek egy bájitalt, amitől aztán képtelenek meghalni, és az őrületbe (vagy a halálba?) kergetik közös szerelmüket, Ernestet.
Forrás:

Nemcsak azért szeretjük ezt a drámát, mert rengeteg mondanivalója van a családról, a szeretetről, az összefogásról, hanem azért is, mert még két fantasztikus színész, Diane Keaton és a fiatal Leonardo DiCaprio is játszanak Streep oldalán. Ha még nem láttad, legalább egyszer kötelező!