Galéria

10 dolog, ami ma már máshogy történne a Bridget Jones naplójában

Forrás: 1. Már sosem venné fel a telefont így az anyjának és mondaná be azt a legendás mondatot: „Bridget Jones, dévaj szexistennő, lábai közt egy nagyon rossz fiúval”. Hiszen jelezné a mobilja, hogy ki hívja.
Forrás: 2. Tuti, hogy inkább Taylor Swift 'Shake it off' című számára rázná, mintsem Celine Dion 'All by myself' számára depizzen.
Forrás: 3. Fekete taxik? Ki utazik manapság taxival? Bridget nyilván inkább egy Uberből esne ki.
Forrás: 4. Szegény Bridget megmenekülne a nyilvános megaláztatástól a Facebook 'Törölt esemény' funkciójával.
Forrás: 5. 2016-ban inkább azon akadna ki, hogyan nem lehet találni a Tinder széles merítésében egy normális pasit. De siránkozás helyett folyamatosan a telefonját nyomná.
Forrás: 6. Elfelejthetné, hogy bármelyik étteremben vagy bárban rágyújtson.
Forrás: 7. Szegény Bridget céges karaoke közben nem sak a kollégái előtt, hanem az egész interneten leégetné magát a róla készült videókkal.
Forrás: 8. Régen leáldoztak azok a napok, amikor muszáj volt a konyha hősének lenni, ha valami ehetőt akart az ember produkálni. Manapság csak elővenné Jamie Oliver egyik szakácskönyvét, és 30 perc alatt összedobna egy szuper vacsit.
Forrás: 9. A modern kor embere nem utasítana vissza senkit egy ilyen divatos rénszarvasos pulcsiban.
Forrás: 10. Sajnos Bridgetnek és Darcy-nak kevésbé romantikus körülmények között kellene most csókolózni az utcán. Mikor is volt utoljára fehér karácsonyunk?