Galéria

Az Agymenők sztárjai a hírnév előtt

Forrás: Jim szerencsés volt, ugyanis karrierje kezdetén, 2004-ben sikerült elcsípnie a sorozat főszerepét. Előtte egyébként például 2002-ben feltűnt az Ed című sorozatban, és még egy-két vendégszerepet vállalt hasonló műsorokban.
Forrás:

A sorozat Leonardja nagyon fiatalon kezdett el színészkedni, és már 12 évesen feltűnt például a Karácsonyi vakáció című filmben. Folyamatosan kapta a munkákat, leghíresebb tinikori szerepe a Roseanne-ban volt. Az első kép 1990-ben készült róla, a második pedig három évvel később.
Forrás:
Kaley Cuoco, azaz Penny

A színésznő mindössze 7 éves volt, amikor a Nincs menekvés című thrillerben szerepet kapott. Az áttörés viszont csak a Ladies Man című sorozattal érkezett el, ami a 90-es évek végén kezdődött, és két évig futott. Az első kép ekkoriban készült róla, a második pedig 2002-ben, az 8 Simple Rules című sorozat kezdetén.

Forrás:
Mayim Bialik, azaz Amy

A színésznő már gyerekkorában is kimondottan híres volt, ugyanis a Blossom című sorozatban megkapta a főszerepet még 1990-ben.
 

Forrás:
Kunal Nayyar, azaz Raj

A színész nagyon szerencsés volt, amikor elcsípte Raj szerepét, ugyanis korábban nem tudott kiemelkedő filmes munkákat találni. 2007-ben láthattad őt az NCIS-ben, és ez volt az első szerepe is egyúttal.

Forrás:
Simon Helberg, azaz Howard

Simon még a 90-es években kezdett el színészkedni, és a 2000-es évek elején több rövid szerepet is elcsípett. Az első képen a Sabrina, a tiniboszorkában szerepelt, a másodikon pedig a Los Angelesi-i tündérmesében láthatod.

Forrás:
Melissa Rauch, azaz Bernadette

A színésznő 2006-ban kapott először szerepet, ezt követően pedig nagyon sok sorozatban tűnt fel: True Blood, A Hivatal, Kath és Kim. Mégis, Bernadette szerepe hozta meg neki a hírnevet.