Galéria

Íme 5 alkalom, amikor Harry és Meghan már csúnyán megszegte a szigorú királyi protokollt

Forrás:

A királyi család tagjai nem mutathatják ki az érzelmeiket nyilvánosan, Harry és Meghan mégis kéz a kézben andalognak az esetek többségében.


Forrás:

Pedig a királyi család női tagjainak el kell sajátítaniuk egy különös lábtartást, „hercegné-dőlés” a nem hivatalos elnevezése ennek a póznak. Az etikettszakértő szerint az egyik legnagyobb hiba, amit egy nő elkövethet, ha keresztbe teszi a lábait.


Forrás:

Harry és Meghan őrülten szerelmesek, és ezt nem félnek megosztani a világgal, Meghan egy, a Vanity Fairnek adott interjúban például elárulta, hogy kapcsolatuk elején a legnehezebb az a 6 hónap volt, amíg nem hozták nyilvánosságra a szerelmüket.


Forrás:

A protokoll szerint mindig szerényen kellene viselkednie és öltözködnie a család tagjainak, ám Meghannak még van mit tanulnia. Például egyik kedvenc ruhadarabjától már biztosan meg kell válnia. Hogy melyik az? Azt itt olvashatod el!


Forrás:

A királyi család tagjai elméletileg csak a királyi család tagjaihoz érhetnének hozzá. Na hát ez Harry választottjának nem igazán jön össze, itt például Larry Kinget ölelgeti, aki bár a nevében King, de ugye ez Erzsébetet valószínűleg nem hatja meg.