Galéria

A horoszkópod elárulja, hová kellene elutaznod 2018-ban

Forrás: Kos

Akár teljesen egyedül, akár a pároddal vagy épp barátokkal, de gyűjtögess a malacperselybe, majd irány a varázslatos Vietnam. Októberben és decemberben a legérdemesebb menned.
Forrás: Bika

Idén nyáron pakold össze a bőröndödet, és tölts el egy romantikus hetet Görögországban. Teljesen fel fog élénkíteni a mediterrán ország felfedezése.
Forrás: Ikrek

Tudod, mire van szükséged? Persze, hogy egy kis fűszeres egzotikumra Marokkóban. Ismerd meg a helyi kultúrát és embereket, nagy hatással lesznek rád.
Forrás: Rák

A te országod idén Törökország lesz, azon belül pedig válassz egy tengerparti helyet, például Bodrumot. A nyüzsgő kultúra le fog nyűgözni. Nyáron vagy ősszel a legszebb.
Forrás: Oroszlán

Igazán felszabadító élmény lenne számodra Rio de Janeiro Brazíliában. Neked pont egy ilyen helyre van szükséged. Irány télen a szamba hazája!
Forrás: Szűz

Ebben az évben legalább egy egzotikus országba el kell jutnod a csillagok állása szerint. Jaipurban, Indiában minden négyzetcentimétert kiélveznél, ahol csak jársz.
Forrás: Mérleg

Mindig is vágytál Japánba? Most itt van 2018, hogy ezt megvalósítsd. Teljesen átformálná a gondolkodásodat.
Forrás: Skorpió

Izland a te helyed idén! Teljesen felüdülnél a különleges tájaktól és az izlandi emberek megismerésétől.
Forrás: Nyilas

Nem kell messzire menned a tökéletes nyaralás érdekében. A számodra legideálisabb utazás 2018-ra Horvátország lenne.
Forrás: Bak

Spórolj egy kicsit, és irány New York, ahol álmaid teljesülhetnek. A város, ami mindig ébren van, rengeteg meglepetést tartogat számodra.
Forrás: Vízöntő

Teljesen beleszeretnél Kanadába, és többször vissza akarnál térni oda, ha idén eljutsz, ugyanis Kanadában megtalálhatsz mindent, ami feltölt téged egy városnézős nyaraláson.
Forrás: Halak

Hola, senorita! Irány Mexikó, azon belül Mexikóváros. Épp a te mentalitásodhoz illik ez a különleges hely.