Galéria

A legjobb kutyafajták introvertált emberek számára

Forrás: Cavalier King Charles spánielEz a spániel tökéletes lehet a lassabb életvitelű emberek számára, hiszen nagyon nyugodt természetű, és imád bújni. Könnyen alkalmazkodik a gazdija életviteléhez; hamar megtanulja, hogy ha egyedül szeretnél lenni, türelmesen várnia kell. Szívesen elkísér a parkba, játszik és ugrándozik, de azt is elfogadja, ha csak otthon lustálkodtok hétvégén.
Forrás: Német dogA kinézete ellenére ez a kutyus kifejezetten félénk és nyugodt, a legjobban pedig akkor érzi magát, ha a megszokott helyén a legjobb barátjával lehet. Mellette tényleg úgy érezheted, hogy igaz társra találtál, akinek bőven elég, ha veled lustálkodhat a kanapén.
Forrás: BeagleSokat lehet hallani, hogy a beagle szeret ugatni (örömében, vagy ha játszani akar), de hidd el, sokkal több szeretetet ad, mint amennyire ez zavaróvá válik. Igen, kicsit talán túlpörög, ha játszani szeretne, de cserében egyedül is feltalálja magát.
Forrás: UszkárHűséges társa lehet egy introvertáltnak az uszkár, hiszen nagyon jó megérzései vannak ennek a kutyának. Pontosan tudja, mikor vágysz szeretetre és mikor egyedüllétre, mindemellett pedig nagyon hűséges társ.
Forrás: ÚjfundlandiIgazi szófogadó kutyafajta az újfundlandi, és nagyon könnyű tanítani. A gazdájuk szavaira nagyon hallgatnak, aranyosak, bújósak és rendkívül nyugodt természetűek.