Galéria

7 dolog, amit sose tarts a fürdőszobában!

Forrás:

Ezeket mindig szobahőmérsékleten kellene tárolod, a fürdőben viszont elvileg sokat szellőztetünk, illetve zuhanyozáskor rengeteg lesz a pára és nagyon meleg a levegő, ezek pedig nagyon rosszat tesznek a piperecuccok minőségének. Ha van lehetőséget, inkább a hálóba vásárolj egy szépítkező asztalt, ahol nyugodtan tudsz sminkelni!
Forrás:

Te is azok közé tartozol, akik hajlamosak a gyógyszereiket a fürdőszobaszekrényben tárolni? Ne tedd, és ismét csak a hőmérséklet miatt: ezeket a szereket szinte egytől egyik száraz, hűvös helyen kell tárolni a hatékonyságuk megőrzése miatt, a fürdőszoba pedig nagyon nem ilyen!
Forrás:

Imádsz zenét hallgatni fürdés közben, netán szívesen olvasgatok a kádban a híreket? Meg tudjuk érteni, de arra nagyon figyelj, hogy a fürdőbe csakis vízálló elektronikai holmikat vigyél be, különben a nedvességtől a kelleténél sokkal hamarabb tönkremennek!
Forrás:

Már az első használat előtt könnyen tönkremehet a borotva a fürdőszobai nedvesség miatt, és elég hamar berozsdásodhat. Ha mindenképp itt szeretnéd tartani ezt az eszközt, tárold jól záródó zacskóban, ahol nem éri a nedvesség, és az is jó ötlet, ha két használat között mindig alaposan kiszárítod.
Forrás:

Zuhanyozás előtt általában a fürdőben kapod le az ékszereket, és ez már annyira rutinszerűvé vált, hogy szinte egy külön polcon tárolod itt az csillogó holmikat? Mostantól ne tedd, és ismét a párás levegő miatt. A pára ugyanis kifejezetten rosszat tesz a bizsuknak és a komolyabb ékszereknek, sokkal hamarabb bemattulnak tőle.
Forrás:

Egyszerű és praktikus dolog a fürdőben tárolni a törülközőket, amiket általában ebben a helységben használunk, ám ezt a szokást mégis el kellene felejteni. A fürdőszoba ugyanis a lakás azon pontja, ahol a legtöbb penész található, ez pedig nem kell, hogy rákerüljön a törülközőkre, ami a bőröddel érintkezik.Tartsd ezeket távol a fürdőszobától, ráadásul a környezet is szárazabb lesz itt, ha nem kell minden egyes alkalommal a nedves törülközőknek száradniuk!
Forrás:

Fogadjunk, nem sejtetted, hogy ez is fent van a listán! Az ok pedig egyszerű, és ismét nem meglepő: a körömlakkok sokkal hosszabb életűek és tartósabbak lesznek, ha állandó hőmérsékleten tárolják őket! A hűtő eszedbe se jusson: a hálószoba erre is tökéletes!