Galéria

A legodaadóbb csillagjegyek, akik hercegnőként kezelik a párjukat

Forrás:

Számára nagyon fontos, hogy mindent megadjon a párjának és imádja, ha örömet tud szerezni neki. Biztos, hogy tudatja a barátnőjével, hogy különleges számára és ő az egyik legfontosabb ember az életében.


Forrás:

Neki van a legnagyobb szíve a csillagjegyek közül, ezért a párját elárasztja a szerelmével. Ez megnyilvánulhat csókokban, ajándékokban és sok-sok kedves bókban is.


Forrás:

Ő maga is tudja, milyen jó érzés, ha valaki gondoskodik róla és szereti, szóval ha megtalálja élete szerelmét, mindent meg fog tenni azért, hogy a párja úgy érezze, ő a világ úrnője. Leginkább a dekadens ajándékokkal fejezi ki a szerelmét, ezért nem ritka, hogy spa-kezelésekkel és új cipőkkel lepi meg a párját.


Forrás:

Minden helyzetben hercegnőként kezeli a párját, de nem annyira nyilvánvalóan. A vacsorák terén viszont biztos, hogy verhetetlen. A másik, hogy minden helyzetben segít a párjának és az a legfontosabb, hogy a szerelme érezze, hogy szeretik.


Forrás:

Szentimentális ajándékokkal lepi meg a választottját, s reggeltől estig kényezteti. A hálószobában is issza a párja szavait és mindent megtesz azért, hogy boldog és elégedett legyen a barátnője.