Galéria

Ha ezeket a filmeket megnézed, azzal lenyűgözheted a pasikat

Forrás: 1. Bármelyik szuperhősös film

Az utóbbi időben a Marvel-filmek csak úgy tarolnak a moziban! Thor, Vasember, Amerika kapitány, a Galaxis őrzői; szinte felsorolni sem tudjuk a rengeteg szuperhőst, aki most hatalmas népszerűségre tett szert. Ne gondold azt, hogy gyerekes filmekről van szó, ugyanis a legtöbb sztori nagyon izgalmas és/vagy nagyon szórakoztató! Ha ezeket láttad, biztos, hogy a pasi vagány csajnak fog tartani téged.
Forrás: 2. James Bond

Ha még nem láttál egy James Bond-filmet sem, valószínűleg azt gondolod, hogy ez téged cseppet sem érdekel. Természetesen nem kell visszamenőleg az összes részt megnézned, de érdemes legalább az utolsó néhány mozinak adnod egy esélyt, ugyanis a csajozós jeleneteken és a hightech kütyükön kívül a sztoriban azért több fordulat is akad.
Forrás: 3. Star Wars

Az utóbbi időben már egyre több lány is rajongója lett a Star Wars-filmeknek, és sokan adnak esélyt az új részeknek úgy, hogy a régieket még nem látták. Egyébként ezeket is érdemes megnézned, mert valójában kimondottan érdekesek, és biztos, hogy a filmrajongó pasik szemében menő csajnak látszol, ha tudod, ki volt C-3PO vagy Boba Fett.
Forrás: 4. Kingsman

Ez a film még 2014-ben jelent meg, és bár sejtették a készítők, hogy sikeres lesz, azt még ők sem gondolták, hogy ennyire. A sztoriban egy férfi szeretné kiírtani az emberiség nagy részét, a harcot pedig a Kingsman titkosszolgálatának tagjai veszik fel vele. De ez nem csak egy szimpla kémes sztori, hiszen sokszor nagyon vicces és fordulatos jelenetek is vannak benne. Ráadásul Colin Firth az egyik főszereplő, így biztos, hogy tetszeni fog neked is!
Forrás: 5. A Wall Street farkasa

Leonardo DiCaprio filmjét sem érdemes kihagyni a listáról, már csak azért sem, mert személy szerint az összes fiúismerősöm imádta. Lehet, hogy Margot Robbie meztelen jelenete miatt, vagy úgy önmagában a sztori tetszett nekik, de az biztos, hogy a legtöbb srác szerint ez egy nagyon klassz film.
Forrás: +1.: Breaking Bad

Bár ez sorozat, attól még muszáj volt beletennünk a felsorolásba. A pasik egyik kedvence nem véletlenül szerzett olyan jó pontokat az IMDB-n, a lányok többségét mégsem igazán hozza lázba Walter és Jessie, akik kristálymeth-et árultak, és mindenféle drogügyletbe keveredtek. Pedig biztos, hogy tetszeni fog a történet, és a pasik is meglepődnek majd, hogy láttad a kedvenc sorozatukat!